Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 7750
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Dostawa 9,83 zł/ najmniejszego gabarytu
bezaczek7
Postów 2822
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps.na wieszaku trzeba uważać na powieszenie z dala od mebli i innych rzeczy, którym para moze zaszkodzić plus rzeczy są lekko wilgotne, trzeba odczekać trochę przed włożeniem. Naciągam ręką bluzkę, żeby poza parą tak lekko musnąć dodatkowo materiał, wtedy trzeba bardzo uważać na poparzenia.
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radziosny
Postów 109
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
andii
Postów 588
Data rejestracji 30.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
bo łatwo się poparzysz
*Szczęście* -jest jak świeca.Chuchasz,dmuchasz-gaśnie...

Kiedy dbasz o cudze szczęście-Twoje błyszczy jaśniej!!!
maryam
Postów 1657
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.youtu...0wI1vkPw&index=2
adamo86
Postów 1312
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba napisać coś takiego, żeby komisja zwróciła na to uwagę
A co dokładnie? Tego nie wie nikt
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
cb656
Postów 1079
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 87
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem.
psotka
Postów 225
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W pracy moge otrzymać zapomoge z tytulu leczenia. Problem polega na tym ze od roku jezdze na zabiegi do lekarza prywatnie, wydalam juz tysiace a nie dostalam ani 1 paragonu ani faktury. Kolezanki z pracy mnie nakrecily ze mogłabym dostac od pracodawcy dofinansowanie ale skoro nie mam faktur to gucio z tego. Recepcjonistka doktora powiedziala ze zbiorczo nie moga mi wystawić faktury za te kilka miesiacy bo rozliczają sie miesiecznie. Ale ja ani 1 nie dostalam paragonu. Nie bylo kasy fiskalnej ani wydruku ktorego nie zabralam (wszak konkursowicz wie ze paragon rzecz swieta).
Czy lekarz prywatnie ma obowiązek wystawic fakture? Albo paragon? Czy jest jakas opcja? Nie to zebym sie wyklocala ale kolezanka za leczenie u dentysty dostala fakture. Moze ktos ma rozeznanie jak wygladaja przepisy w tym zakresie.
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście
monnikk
Postów 580
Data rejestracji 26.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Emememe
Postów 461
Data rejestracji 13.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Afrodyta72
Postów 149
Data rejestracji 14.11.2020
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cb656
Postów 1079
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 87
noemi
Postów 425
Data rejestracji 20.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie dostałam jeszcze emaila o godzinie odjazdu. Jakby ktoś dostał, poproszę o informacje.
Kto jeszcze się wybiera z Gdyni?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
boss75
Postów 1966
Data rejestracji 20.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
as32572
Postów 708
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rufus
Postów 2194
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane
as32572
Postów 708
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguagu
Postów 2295
Data rejestracji 03.04.2014
Punkty karne 1
Konkursy dodane 3
OLX karmi psy ze schronisk, wystarczy kliknąć.
https://www.olx.pl/lps/nakarm-psa/
mia
Postów 17089
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, czy to tylko u mnie, czy jakieś przeciążenie mają...
sabart
Postów 422
Data rejestracji 22.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7