Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika rufus

rufus

rufus

#7114600 Napisano: 05.08.2023 14:23:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kejm napisał(a):

U mnie też same pudła w Kinder i nestle. Noc zarwałam, żeby zobaczyć czy da się coś w nocy ustrzelić, a tu lipa. Nie wiem jak inni po kilka trafiają.

Niedlugo mi braknie miejsca w lodowce.. emotka Wyświetl w wątku >>
2 kejm, Malena_ 0

rufus

#7114598 Napisano: 05.08.2023 14:18:35 w afera Redbull
Nie gralem w tym konkursie ale na forum padla taka odp.

Mail chyba ze strony organizatora. emotka
Wyświetl w wątku >>

rufus

rufus

#7114541 Napisano: 05.08.2023 00:10:56 w WC - rozmowy o wszystkim
delfinka101 napisał(a):

gosia1502 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wygrałam w kinder kartę empik ale na maila nic nie przyszło. To normalne?

Ja wygrałam drugiego dnia i nic jeszcze nie dostałam.

Chodziło mi o potwiwrdzenie takie jak z bako y czy zozoli bylo. Ale to chyba ok. Poczekam

Nie przychodzi zadne potwierdzenie. Weryfikuja i chyba od razu wysylaja kod w ciagu kilku dni. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7114467 Napisano: 04.08.2023 18:37:57 w WC - rozmowy o wszystkim
andzi18 napisał(a):

Wychodzi na to, że odwołali emotka

Ciekawe co z osobami, które wygrały a już sprzedały komuś bilet. Pytanie czy sprzedający będzie iść w zaparte, że nie odda kasy, bo coś tam coś tam, czy jednak zlituje się i odda emotka Ja sprzedalem ale przez ticketswap.
Wgralem pdfa z biletem i osoba po zaplacie go dostala.. 
Ale platnosc za sprzedaz dopiero powinna wplynac kolo srody. Portal bierze prowizje od sprzedazy i od osoby ktora kupuje, odliczajac juz od ceny biletu.
Ciekawe czy wplyna te pienieadze czy osoba kupujaca jakos to moze anulowac?
Nie wiem kto kupil, bo dane osobowe ma posrednik..emotka

Sporo osób kupiło tak bilety. Z informacji, które pojawiły się na grupie n FB, wynikam, że zwrot jest w gestii sprzedającego, tzn. sam powinien
uzyskać zwrot od organizatora, a następnie zwrócić kupującemu na
ticketswap. Ogólnie ciekawa sytuacja. Jeśli organizator ogłosi upadłość,
to całkiem możliwe, że nie będzie miał z czego zwracać pieniędzy.

No ja nie moge żądać kasy od organizatora za wygrany bilet emotka
Kupujacy powinien uzyskac kontakt od ticketswap do mnie i wtedy pojdzie zwrot, gdy sam tez dostane na konto.

A ja juz napisalem do smolara czy bedzie jakis ekwiwalent za ten karnet..emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7114430 Napisano: 04.08.2023 16:42:01 w WC - rozmowy o wszystkim
sasaaabp napisał(a):

Ciekawe co z osobami, które wygrały a już sprzedały komuś bilet. Pytanie czy sprzedający będzie iść w zaparte, że nie odda kasy, bo coś tam coś tam, czy jednak zlituje się i odda emotka

Ja sprzedalem ale przez ticketswap.
Wgralem pdfa z biletem i osoba po zaplacie go dostala.. 
Ale platnosc za sprzedaz dopiero powinna wplynac kolo srody. Portal bierze prowizje od sprzedazy i od osoby ktora kupuje, odliczajac juz od ceny biletu.
Ciekawe czy wplyna te pienieadze czy osoba kupujaca jakos to moze anulowac?
Nie wiem kto kupil, bo dane osobowe ma posrednik..emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7114361 Napisano: 04.08.2023 14:24:52 w WC - rozmowy o wszystkim

rufus

#7114308 Napisano: 04.08.2023 12:59:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Migały mi takie wpisy na  festiwalowych profilach fb Zero reakcji Festiwalu.

Mój facet rano biegał w Parku Śląskim i rzeczywiście działają tam ekipy, ale trudno stwierdzić, czy montują czy demontują. Raczej to pierwsze.

Podobno odwołują, ale to są informacje z jakichś barmańskich grup. Organizatorzy mają na razie dzwonić do firm współpracujących i podwykonawców z informacją o odwołaniu, a oficjalny komunikat ma zostać podany później. Szczerze mówiąc brzmi to prawdopodobnie, bo jak się pojawiają już głosy w sievi w takiej ilości jak teraz, to ja bym się jednak spodziewała odwołania.

W duzej ilosci pisza to fejkowe konta

no nie wiem. Na twitterze pisze o tym np. redaktor naczelny portalu katowice24.info

Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

rufus

#7114297 Napisano: 04.08.2023 12:55:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jesli fest zostanie jednak odwolany to co z naszymi wygranymi karnetami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7114286 Napisano: 04.08.2023 12:44:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Migały mi takie wpisy na  festiwalowych profilach fb Zero reakcji Festiwalu.

Mój facet rano biegał w Parku Śląskim i rzeczywiście działają tam ekipy, ale trudno stwierdzić, czy montują czy demontują. Raczej to pierwsze.

Podobno odwołują, ale to są informacje z jakichś barmańskich grup. Organizatorzy mają na razie dzwonić do firm współpracujących i podwykonawców z informacją o odwołaniu, a oficjalny komunikat ma zostać podany później. Szczerze mówiąc brzmi to prawdopodobnie, bo jak się pojawiają już głosy w sievi w takiej ilości jak teraz, to ja bym się jednak spodziewała odwołania.

W duzej ilosci pisza to fejkowe konta Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7114266 Napisano: 04.08.2023 12:03:41 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam karnet fest festiwal Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7114193 Napisano: 04.08.2023 10:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
team2sis napisał(a):

Czy ktoś tez czeka na bilety od smolar z konkursu chrup życie na fest? Formularz na stronie wypełniałam od razu tego samego dnia co wysłali wyniki a weryfikacji wciąż nie ma. A festival niedługiej się zaczyna. Co tu robić? 🤯

Wlasnie przyszlo oswiadczenie. Moze i za chwile wysla karnet Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7114170 Napisano: 04.08.2023 10:08:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
team2sis napisał(a):

Czy ktoś tez czeka na bilety od smolar z konkursu chrup życie na fest? Formularz na stronie wypełniałam od razu tego samego dnia co wysłali wyniki a weryfikacji wciąż nie ma. A festival niedługiej się zaczyna. Co tu robić? 🤯

Nikt nie dostal. Regulaminowo maja czas do dzisiaj. Czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7114165 Napisano: 04.08.2023 09:53:50 w Paragony na trwające konkursy
Zrobie dzis zakup na jacobs w biedronce. 40 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7114092 Napisano: 03.08.2023 20:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

piwko na wyzwanie w Żabce kupione właściwe a brak kodu

Nie w strefie piwoszy tylko na samej gorze.
Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

rufus

#7113983 Napisano: 03.08.2023 16:28:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
misiamarysia napisał(a):

Karta EMPIK 300 zł od Kinder, wygrana z pierwszego dnia, przed chwilą SMS-em od HUMAN2HUMAN

Mail tez przychodzi czy tylko sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7113962 Napisano: 03.08.2023 15:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia46 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

gregory napisał(a):

maverick napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ile kosztuje Jacobs w Biedronce?

W gazetce niby po 55zł/kg, ale jak wziąłem pod czytnik tę Kronung zwykłą to pokazuje 66 bodajże, szybko odłożyłem ją na miejsce emotka

Ja chyba bym się skusił, ale nie mam biedronki pod reka

Najtańsza ziarnista Jacobs 54,99 zł/kg, mniejszych opakowań nie znalazłam.

Ja widziałam tylko cenę przy nich prawie 66 zł 🫤 Takiej za 54 nie zlokalizowałam.

Ja zlokalizowalem. Byly przy kasie w standzie reklamowym. Wyświetl w wątku >>
1 gosia46 0

rufus

#7113914 Napisano: 03.08.2023 14:20:02 w Czy informują/ informowali?
Nivea polecialo naraz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7113827 Napisano: 03.08.2023 11:06:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Familijne 50 zł i u familii 4 x 300 empik z kinder emotka Wyświetl w wątku >>