Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika rufus

rufus

#7064736 Napisano: 30.11.2022 19:19:27 w Sport
A co to za typowanie tutaj? Mozna cos wygrac??emotka
1:1 bramka Świderski emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

rufus

rufus

#7064548 Napisano: 30.11.2022 10:57:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jowita-sad napisał(a):

Ja wygrałam Heinekena z dnia 28.11, jestem na liście jednakże nie otrzymałam maila. Ktoś tak ma?

Ja miałem tak, ale w innym dniu. Musiałem się upomnieć na fb.
Stwierdzili, że podałem w zgłoszeniu innego maila i dlatego nie dotarł.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064491 Napisano: 29.11.2022 23:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honcia4 napisał(a):

Mogę prosić o linka do prawdziwego konkursu Heineken

https://www.heineken.com/pl/pl/konkurs Wyświetl w wątku >>
1 honcia4 0

rufus

#7064483 Napisano: 29.11.2022 23:10:14 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
konkursowelove napisał(a):

Sprzedam HEINEKENY 😉 TANIOO!!

emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064462 Napisano: 29.11.2022 20:51:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

Odpowiedz od Heienekena: 

"Przykro nam, ale nastąpił błąd. 🙁 Jeśli nie ma Cię na liście laureatów, to nadal możesz brać udział w konkursie i wysyłać kolejne zgłoszenia"

Gdzie pisales, jaki mail?

Na FB. 

No właśnie odpisali mi też.. 
Napisalem im, ze nie dostalem maila bo moglem cos pomylic, ale widząc ile ludzi nie dostalo maila to raczej teraz to wykluczam.
To odpisali, ze wiadomosc o wygranej jest wysylana tylko na maila ktory zostal podany w formularzu.. No genialna odpowiedz. emotka

nie polecam wgl pisac na FB do nich... to jakies nieporozumienie emotka  jak już pisać to bezpośrednio do ORGANIZATORA...
na jednej z konkursowych grup facebookowych dziewczyna pisała że nie dostała @ że jej zgłoszenie zostało przyjęte po czym napisala do nich czy jest w bazie ale... dla jaj wpisała @ z którego tak naprawde nic nie wysłała żeby ich sprawdzić .I co się okazało ?? odpisali że mają zgłoszenie z tego @ w bazie...przecież to jakiś kabaret w tym roku się tam odpierdziela...emotka emotka  wstawiła nawet potem screena z rozmowy z nimi...

Porażka. emotka

Mają dane z fb ktore sie zgadza z danymi z formularza, do tego mail ktory im podaje i numer telefonu. Wszystko co potrzebne do weryfikacji ze ja to ja..
Pisac do organizatora czyli gdzie?

Organizatorem Konkursu jest MADOGZ sp. z o.o.   ja bym kontaktowała się z nimi bezpośrednio.Kontakt do agencji znajdziecie w googlach emotka  

Znalazłem, opisałem, wysłałem. 
Ciekawe z jakim skutkiem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064457 Napisano: 29.11.2022 20:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

Odpowiedz od Heienekena: 

"Przykro nam, ale nastąpił błąd. 🙁 Jeśli nie ma Cię na liście laureatów, to nadal możesz brać udział w konkursie i wysyłać kolejne zgłoszenia"

Na FB. 

Napisalem im, ze nie dostalem maila bo moglem cos pomylic, ale widząc ile ludzi nie dostalo maila to raczej teraz to wykluczam.
To odpisali, ze wiadomosc o wygranej jest wysylana tylko na maila ktory zostal podany w formularzu.. No genialna odpowiedz. emotka

nie polecam wgl pisac na FB do nich... to jakies nieporozumienie emotka  jak już pisać to bezpośrednio do ORGANIZATORA...
na jednej z konkursowych grup facebookowych dziewczyna pisała że nie dostała @ że jej zgłoszenie zostało przyjęte po czym napisala do nich czy jest w bazie ale... dla jaj wpisała @ z którego tak naprawde nic nie wysłała żeby ich sprawdzić .I co się okazało ?? odpisali że mają zgłoszenie z tego @ w bazie...przecież to jakiś kabaret w tym roku się tam odpierdziela...emotka emotka  wstawiła nawet potem screena z rozmowy z nimi...

Porażka. emotka

Mają dane z fb ktore sie zgadza z danymi z formularza, do tego mail ktory im podaje i numer telefonu. Wszystko co potrzebne do weryfikacji ze ja to ja..
Pisac do organizatora czyli gdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064451 Napisano: 29.11.2022 20:17:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

Odpowiedz od Heienekena: 

Na FB. 

Ktos potwierdzi ze ten link jest prawdziwy https://konkurswy...piwo.pl/registerwin/
bo jesli mi nie wysla maila z informacja, to wysle im w ciemno dane do wysylki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064441 Napisano: 29.11.2022 19:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

Odpowiedz od Heienekena: 

Gdzie pisales, jaki mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064326 Napisano: 29.11.2022 12:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

rufus napisał(a):

Te osoby które dostały maila z Henka, a nie ma ich na liście.
Wysyłaliście zgłoszenie, dzień przed oficjalnym startem loterii?
Może to info poszło z fejkowego maila i ktoś próbuje zebrać jeszcze inne dane? emotka

Mejl od: konkurs@konkurswygrajpiwo.pl i przekierowuje na stronę https://konkurswy...o.pl/registerwin/.   ale to już sam nie wiem. 

Troche dziwne, bo chyba w zeszlych latach link byl unikatowy dla kazdej osoby a nie ze kazdy moze miec dostep do uzupelnienia formularza.. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7064321 Napisano: 29.11.2022 12:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te osoby które dostały maila z Henka, a nie ma ich na liście.
Wysyłaliście zgłoszenie, dzień przed oficjalnym startem loterii?
Może to info poszło z fejkowego maila i ktoś próbuje zebrać jeszcze inne dane? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064307 Napisano: 29.11.2022 12:28:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vougeinthecity napisał(a):

rufus napisał(a):

Czy dostaliscie maila od Henka z pierwszych dni?
U mnie poki co nie ma.. emotka

Wygrana za sobotę, czyli 26.11, mejl doszedł wczoraj, chwile przed północą.

U mnie 25.11 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064301 Napisano: 29.11.2022 12:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliscie maila od Henka z pierwszych dni?
U mnie poki co nie ma.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

rufus

#7064068 Napisano: 28.11.2022 13:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

andii napisał(a):

Majkii napisał(a):

slomkab napisał(a):

Ja nie dostałam żadnego potwierdzenia z weekendu od Heinekena

U mnie to samo, dziś wysłałem życzenia i przyszło do spamu, przez weekend nigdzie nie było potwierdzenia poza informacją na stronie.

ja dostalam wczoraj @ . onet

Na gmail nic nie przychodzi

Na moj gmail przychodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064016 Napisano: 28.11.2022 12:29:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodzianka napisał(a):

Czy kody garmin kinder miały jakaś ważność? Próbuje dziś zrealizować i wyskakuje ze kod już wykorzystany informacja albo nieporawny

Do 30.04.2023 Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064000 Napisano: 28.11.2022 11:56:45 w Dyskusja o nagrodach NoCoTy1906
Jak dla mnie ten temat w ogóle jest zbędny, do zamknięcia albo usunięcia, dlaczego w ogóle toczy się dyskusja na temat jednej osoby gdzie takich grających w ten sposób jest bardzo dużo? Jeśli ktoś ma dostęp do kodów, a organizator nie ogranicza wygranych to nie ma żadnego problemu kto ile wygra (czy tak powinno być to już kwestia dyskusyjna) Ciekawe ile osób mając taką możliwość, nie zgłaszałoby bo pomyślało: ojej, nie wyślę bo komuś będzie przykro 
NoCoTy1906, myślę że przed wrzuceniem zdjęć zdawałeś sobie sprawę jak to będzie wyglądać i swój cel wywołania burzy osiągnąłeś.   Wyświetl w wątku >>

rufus

#7063994 Napisano: 28.11.2022 11:38:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

asper01 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Z Heineken nie przychodzą potwierdzenia, jedynie informują o ewentualnej wygranej.

ja mam normalnie z weekendu

Ja nie mam żadnych potwierdzeń poza www., więc chyba ślemy zgłoszenia przez inną stronę emotka

to z soboty chyba

Wysyłałaś już z tego maila zgłoszenie, czy to było pierwsze? Z pierwszego zgłoszenia zawsze przychodzi potwierdzenie, z kolejnych już nie ma.

Też nie tak. Dostałem kilka potwierdzeń na jednego maila ale w różne dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7062872 Napisano: 23.11.2022 16:09:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zalano 400 zł sprzedam za 360 Wyświetl w wątku >>
0 0