Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika mietowa

mietowa

#7086013 Napisano: 28.03.2023 12:57:23 w Avanti
Lecą maile z filmowego konka Pepsi emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7084017 Napisano: 13.03.2023 19:34:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielony napisał(a):

czy z konkursu Coli w dealz, który organizuje Fortis dostawaliście potwierdzenie na maila?
https://www.e-kon...s-pelen-wrazen-dealz

Nie, tam nie ma potwierdzeń. Tylko mały komunikat na stronie. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7083641 Napisano: 10.03.2023 13:27:21 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

Czy z Miłości Do Czystości w Intermarche już było rozwiązane? PW.

Nie Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7083617 Napisano: 10.03.2023 11:29:45 w Czy informują/ informowali?
@Kwiat napisał(a):

Czy były już maile do laureatów z ostatniego etapu Podravki/Vegaty? Nie wiem czy jeszcze się łudzić 
może być info na priv

Raczej nie, oni tego samego dnia aktualizują listę na stronie. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7083546 Napisano: 09.03.2023 20:27:10 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

https://www.siepomaga.pl/maria-magdalena emotka Pilne!!
https://www.siepo...jg1Nl0xxU1Ev0ZjwVwhY emotka

Wpłać coś, jeśli możesz, lub chociaż udostępnij linki - to też jest dużo! emotka emotka

Serce pęka. Wpłacone, 1,5% też na zbiórkę pójdzie. Jak dobrze, Mia, że to udostępniasz emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mietowa

#7083325 Napisano: 08.03.2023 19:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate86 napisał(a):

U mnie 1/4, pewnie piwo ale i tak się cieszę, bo nigdy u nich nic nie wygrałam…

Już idą maile Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7083294 Napisano: 08.03.2023 18:40:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Myślicie ze w REC z piwami już są kompletne wyniki, czy jeszcze jutro uzupełnią...?

Ja myślę, że kompletne. U mnie 3/5 - żebym miała tyle szczęścia, to musi być dużo wyników wklepane. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7083187 Napisano: 08.03.2023 11:17:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

Treść sms-a od "LISTERINE".nr paragonu.odpowiedź
To mam jakiegoś pecha,bo potwierdzenia ani zwrotu z Kujawskiego  też nie dostałam.

Może to kwestia ulokowania znaków " ", wg regulaminu powinien być na początku i końcu zgłoszenia a Ty masz "Listerine". nr paragonu?

Tych znaków w ogóle się nie zamieszcza w zgłoszeniu emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7083024 Napisano: 07.03.2023 14:31:21 w Smolar
Monika11 napisał(a):

Auchan -udane pranie -wyniki podpięte ?

tak Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

mietowa

#7082857 Napisano: 06.03.2023 15:54:36 w Informują
Informują z Konkurs "Haribo"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
lecą bluzy i czapki Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7082840 Napisano: 06.03.2023 15:13:20 w Informują
Informują z Konkurs "Twój apetyt na nagrody"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
15:13, 200 zł Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7082707 Napisano: 05.03.2023 21:39:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

maryjane napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Urbanucci napisał(a):

Cześć, dziwi mnie, że nie było żadnej wygranej głośniczka lub telefonu w Wawel z Fortisu na tym forum.... co o tym myślicie ? a i słodyczy było mega mało... czy to czasem nie był FEJK przez duże F ???

Jest o tym cała dyskusja w wątku „Czy informowali”.

No i informują;) presja ma sens emotka

e-mail dziś o 20:47 - mam głośnik

Tylko jeden? I nikt nic więcej?  emotka

Spokojnie, jest niedziela wieczór. Mało kto się spodziewa maili z gratulacjami i śledzi skrzynkę czy forum emotka  Żeby Wawel się uwiarygodnił to jeszcze ze dwie osoby musiałyby się pochwalić.

Już raczej jest wiarygodnie. Niemniej w moich oczach agencja straciła cały swój profesjonalizm. Informowanie w niedzielę po 20? To jest przewalenie na kogoś roboty, na którą nikt w tym czasie nie ma ochoty, jakieś "cuchnące" zaległości. Niewyobrażalne u Smolara czy Avanti, czyli poważnych agencji. Przykre. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7082511 Napisano: 03.03.2023 18:00:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Odpowiedź Wawel na fb:

Kochani, pragniemy poinformować, że obrady Jury odbyły się zgodnie z planem i udało się wyłonić zwycięzców. Ocena odpowiedzi konkursowych była co najmniej tak przyjemna jak smak naszych czekoladek! 😊 Sukcesywnie przekazywane są informacje o zwycięstwie osobom, których to dotyczy. Jeśli informacja jeszcze nie dotarła, a jesteście przekonani o mocy swojej odpowiedzi, prosimy - zaczekajcie cierpliwie 🙂 Dziękujemy za wyrozumiałość i życzymy dobrego dnia!

Czyli masło maślane, brak konkrednej odpowiedzi czy w końcu wszystko poinformowane czy też nie.. 
Nie było tyle nagród, żeby informowanie trwało nie wiadomo ile czasu

Pff. Gra na zwłokę. Ale wybaczę, jeśli dostanę maila emotka .

Ponawiam pytanie odnośnie konkursu Kupiec. Skąd wiadomo, czy zgłoszenie przeszło? Dziwny ten formularz  emotka . Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

mietowa

#7082442 Napisano: 03.03.2023 13:00:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

Kupował już ktoś z Was wino na konkurs Faktorii Win? Tak jest zapis "Konkursem objęte jest każde wino z oferty Faktorii Win". Czy to jest jakaś konkretna marka, bo u nich na stronie jest taka wyszukiwarka i tam jest mnóstwo do wyboru, typu Kumala, Old Tbilisi, itd. na grafice konkursowe też są różne marki. Ktoś wie czy to m. in. o takie wina chodzi?

Ja kupuję z ich oferty właśnie ze strony. Jeśli robię źle, niech mnie ktoś poprawi plis emotka Wyświetl w wątku >>
1 sabart 0

mietowa

#7082403 Napisano: 03.03.2023 09:45:03 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

ashanti napisał(a):

magdazamosc napisał(a):

ashanti napisał(a):

magdazamosc napisał(a):

sabart napisał(a):

A pisał ktoś do Fortuny czy informowali wszystkie stopnie nagród?

ja pisałam wczoraj do nich, ale nie odpisali jeszcze emotka

I odezwali się? Mi na maila nie odpisali emotka

niestety nie, nie odezwali się. Koleżanka pisała do nich kilka godzin wcześniej w innej sprawie i jej odpisali wczoraj. Wygląda to tak, jakby po prostu nie chcieli odpowiedzieć emotka

O kurczę! Na fb Wawel też ludzie dopytują o to, czy główne nagrody poinformowane, mieli się naradzić z organizatorem i też ciszaemotka

Coraz smutniejsza ta historia z Wawelem. W poniedziałek czekałem, we wtorek łudziłem się, że dokończą informowanie z poniedziałku, w środę miałem nadzieję, że ten jeden dzień przerwy to wypadek przy pracy i na pewno doinformują dalej, w czwartek czekałem na jakikolwiek znak, a dziś to już chyba faktycznie - pora pogodzić się z tym, że inne nagrody prócz cukierków - wyparowały i ich już nie będzie... emotka Ani maili, ani odebrania telefonu, ani znaku na fb...

Mam tak samo. Przykre bardzo, nie sądziłam, że Fortuna tak działa. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7082310 Napisano: 02.03.2023 13:23:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jakaja napisał(a):

Czy w konkursie Kupiec jest jakieś podziękowanie za udział na stronie lub mejlowo? Ja nic nie zauważyłam i nie wiem czy się wysłało?

Dobre pytanie, też się nad tym wczoraj zastanawiałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7082226 Napisano: 01.03.2023 20:27:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w "Od śniadania do wygrywania" jest limit znaków? W regulaminie nie znalazłam info, ale nie mam też doświadczenia z tą agencją. Wiecie coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7082181 Napisano: 01.03.2023 16:59:31 w Dziś cieszę się z.....
mandarynka16 napisał(a):

Cieszę się, że rusza sporo konkursów i loterii. I w końcu, nie same chipsy i słodycze

Ja też! Zakasam rękawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7082124 Napisano: 01.03.2023 11:29:41 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

peppa7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

ashanti napisał(a):

Istnieje jeszcze opcja, że postąpili jak niegdyś Fortis - w pamiętnym konku Monster w Żabce emotka  wysłali maile ze słodyczami i na tym koniec... może resztę nagród królewskim gestem przekazali sobie lub fundacjom dobroczynnym, żeby zleceniodawca był dumny  emotka  oby nie, ale z każdym dniem nadzieja słabnie...

Aż trudno mi uwierzyć - bo ta agencja kojarzy mi się z profesjonalizmem, niemniej też już zaczynam wątpić w zaległe informowanie.

Mi również Fortuna wydaje się spoko agencją... emotka

Mnie też dopóki od pewnego czasu (chyba mniej więcej roku) przestałem wygrywać u nich w konkursach literackich. Obrazili się na mnie. To konkurs ogólnopolski, wysłałem trzy zgłoszenia, więc nie spodziewam się teraz większej wygranej. Liczyłem na słodycze.. ☺️

To, że Ty nie wygrywasz, nie oznacza, że nie są profesjonalni emotka . I bardzo wątpię, żeby się "obrazili". Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7082118 Napisano: 01.03.2023 11:19:33 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

Istnieje jeszcze opcja, że postąpili jak niegdyś Fortis - w pamiętnym konku Monster w Żabce emotka  wysłali maile ze słodyczami i na tym koniec... może resztę nagród królewskim gestem przekazali sobie lub fundacjom dobroczynnym, żeby zleceniodawca był dumny  emotka  oby nie, ale z każdym dniem nadzieja słabnie...

Aż trudno mi uwierzyć - bo ta agencja kojarzy mi się z profesjonalizmem, niemniej też już zaczynam wątpić w zaległe informowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0