Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika mietowa

mietowa

#7060980 Napisano: 16.11.2022 20:42:55 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

większość to konkursy ze śmieciowym jedzeniem. chipsy, zupki chińskie i energetyki na topie. oni chcą nas wykończyć tym syfem. dodatkowo życzą sobie już nie jedną, czy 2 puszki, tylko z 10 jako przepustkę do bram konkursu. Wygląda na to, że sami mamy finansować te gadżety, które rozdają. Za tyle Monsterów w Żabce to z 50 zł... A kysz!

A później Fortis podsumuje akcję, że udział w konkursie wzięło emotka KILKADZIESIĄT TYSIĘCY szczęśliwych konsumentów emotka ...a na forum pojawi się dosłownie kilka wpisów. Powodzenia!

Otóż to. Dla mnie Fortis stał się kompletnie niewiarygodny. Dokończyłam co musiałam dla tej agencji i póki co zdecydowanie sobie odpuszczam.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7060914 Napisano: 16.11.2022 17:34:34 w Avanti
masza napisał(a):

Cheetos cisza?

Może jutro...emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7060663 Napisano: 15.11.2022 19:30:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

mia napisał(a):

Co może wysyłać Unique One?emotka
Info od Fedex dzisiaj.

Śmigaj po nagrody - też mam info.

O, to miło. emotka Dzięki.emotka
Obawiałam się, że to jakiś bzdet, o którym zapomniałam już.

A czy ktoś nie ma info? U mnie cisza i nie wiem, czy się martwić. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7060305 Napisano: 14.11.2022 17:31:56 w Avanti
gryszelm napisał(a):

mietowa napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy te bony Zalando będą wysyłać dopiero 16.01.2023 roku...? Córka już wybrała outfit i boję się, że w styczniu już nie będzie modnyemotka .

Nieee... emotka . Syn też już ma wszystko powybierane, myślę, że powinny być w tym tygodniu, najpóźniej w kolejnym. Avanti dość szybko wysyła nagrody, tam wszystko prężnie i szybko działa emotka .

Też tak myślałam, ale dziś napisali, że mogą te bony wysyłać aż do stycznia 2023r to się trochę zmartwiłam

Kiedyś też mi tak napisali, gdy dopytywałam o kasę - przyszła 4 dni później emotka . Oczywiście mogę nie mieć racji, ale nie sądzę, żeby tak długo czekali.  Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

mietowa

#7060302 Napisano: 14.11.2022 17:26:21 w Avanti
gryszelm napisał(a):

Czy te bony Zalando będą wysyłać dopiero 16.01.2023 roku...? Córka już wybrała outfit i boję się, że w styczniu już nie będzie modnyemotka .

Nieee... emotka . Syn też już ma wszystko powybierane, myślę, że powinny być w tym tygodniu, najpóźniej w kolejnym. Avanti dość szybko wysyła nagrody, tam wszystko prężnie i szybko działa emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7060095 Napisano: 14.11.2022 09:06:56 w Avanti
judzika86 napisał(a):

Mam pytanko, czy formularz Cheetos działa poprawnie? Mi od wczoraj mimo poprawnie wpisanych danych wyskakuje komunikat kod błędu NIP i nie mogę wysłać zgłoszenia ? Czy ma ktoś ten sam problem?

Miałam taki problem, zdaje się, że próbowałam wysłać zgłoszenie, które już wysłałam chwilkę wcześniej (nie byłam pewna, czy poszło, więc próbowałam drugi raz). Kolejne przechodziły bez problemu.  Wyświetl w wątku >>
1 paulaaa 0

mietowa

#7059327 Napisano: 09.11.2022 14:41:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

incendio12 napisał(a):

sabart napisał(a):

Czy ktoś już kupił Twix w Żabce? Nie dostałam kodu, a zakupy robiłam rano.

Ja też nie dostałam kodu, a potem się okazało, że kupiłam 2 KitKaty zamiast Twixów... emotka  Mam nadzieję, że u Ciebie powód jest inny emotka  

Ja twixy 😊 no to nic, czekam w takim razie na odpowiedź z żabki

Jak oni mnie irytują z tymi durnymi kodami, to głowa mała.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7059297 Napisano: 09.11.2022 13:45:14 w Smolar
incendio12 napisał(a):

mietowa napisał(a):

myja napisał(a):

incendio12 napisał(a):

mietowa napisał(a):

"Powitaj jesień w czystym domu" - potwierdzi ktoś, że podpięte?

U mnie ani w wynikach ani w laureatach nic emotka  Czekam aż ktoś potwierdzi, że podpięte.. 

U mnie też nic. W laureatach chyba zawsze jest od razu podpięte, przynajmniej tak mi się wydaje emotka

Nie zawsze, ale najczęściej już tak, kiedy pojawia się zakładki z wynikami. Nie chcę Was dołować, ale chyba wszyscy możemy sobie przybić dziś smutną piąteczkę emotka

Z Myją nie przybijamy bo ją Smolar nagrodził w innym konkursie  emotka  Gratulacje emotka

A no fakt. Gratulacje Myja emotka . A my... no cóż emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7059293 Napisano: 09.11.2022 13:36:32 w Smolar
myja napisał(a):

incendio12 napisał(a):

mietowa napisał(a):

U mnie ani w wynikach ani w laureatach nic emotka  Czekam aż ktoś potwierdzi, że podpięte.. 

U mnie też nic. W laureatach chyba zawsze jest od razu podpięte, przynajmniej tak mi się wydaje emotka

Nie zawsze, ale najczęściej już tak, kiedy pojawia się zakładki z wynikami. Nie chcę Was dołować, ale chyba wszyscy możemy sobie przybić dziś smutną piąteczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7059291 Napisano: 09.11.2022 13:35:28 w Smolar
incendio12 napisał(a):

mietowa napisał(a):

No ja też, ale znając swoje szczęście do konkursów, w których można zgłaszać zdjęcia/teksty/filmy to... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7059284 Napisano: 09.11.2022 13:18:09 w Smolar
"Powitaj jesień w czystym domu" - potwierdzi ktoś, że podpięte? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7059204 Napisano: 09.11.2022 07:27:53 w Czy informują/ informowali?
Kazia1207 napisał(a):

zuziczeq napisał(a):

Czy dostał ktokolwiek juz jakas informacje o wynikach konkursu "Energia w Dealz"?

Brak info poki co

Obstawiam, że ten konkurs również może się cieszyć "niewyobrażalnym zainteresowaniem"   emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7059086 Napisano: 08.11.2022 15:32:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
I jeszcze w spamie Suntago emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7059083 Napisano: 08.11.2022 15:24:48 w moje dzisiejsze wygrane :)

mietowa

#7058962 Napisano: 08.11.2022 12:07:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
A jednak - 11.59  mail Milka od nowa emotka   Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7058908 Napisano: 08.11.2022 10:56:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milka srilka, pudeł kilka:P Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7058523 Napisano: 07.11.2022 10:11:08 w Czy informują/ informowali?
simonapp napisał(a):

A co z     wakacjezorange.plemotka    Trwał    1.07 - 31.08 
Info miało być do 60 dni po zakończeniu konkursu.

roboczych emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7058212 Napisano: 05.11.2022 14:16:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

notta napisał(a):

simonapp napisał(a):

Emememe napisał(a):

at-babska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

at-babska napisał(a):

harnas napisał(a):

Emememe napisał(a):

margarittta napisał(a):

z Monster Żabka już poszło wszystko?

Jedna wygrana lodówka i kilka maili ze słuchawkami na forum pozwala mi jeszcze mieć nadzieję, że wszystkiego nie rozesłali 😀

raczej niemożliwe, żeby to było wszystko, konkurs drogi, mało popularny, setki nagród i 3 wpadły na forum? jakiś wał

Dostałam maila z kodem apex. 

Co nie zmienia faktu, że sprawa wygląda dziwnie (1 x główna, 20 x fotel, 150 x lodówka, 200 x słuchawki)...a wpisów ile? Swoją drogą byłam przekonana, że zgłoszeń będzie mniej niż nagród o których wspomniałam powyżej. Jak już ruszyli z tymi śmieciowymi kodami, to grubo emotka

Właśnie doczytałam, że prawdopodobnie idą alfabetycznie. Mam nazwisko na H, więc nie traćcie ducha 😄

Siostra miała wczoraj maila ze słuchawkami, nazwisko na K 😜 Jakieś pomieszanie z poplątaniem nastąpiło, szkoda, że nie udostępniają list zwycięzców, łatwiej by było dojść kto co wygrał 😀

A kto organizował ten konkurs? 
Bo to też wiele wyjaśnia. 
Dobrze, że nie brałam udziału. 

to fortis. Z tego co kojarzę

Nie żeby mi zależało, ale byłam ciekawa, czy dostanę coś z tych 5000 kodów. Nic na całkiem ładną liczbę zgłoszeń. No ewidentnie z tym konkiem jest coś bardzo nie halo.

Miejmy nadzieje, że w poniedziałek się wyjaśni na ilu fotelach będziesz siedziała emotka
Trzymam kciuki za wszystkich, którzy jeszcze nic nie dostali! emotka

Kochany jesteś (jak zawsze), ale ja już machnęłam na ten konkurs ręką. Skupiam się na kolejnych emotka Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

mietowa

#7058210 Napisano: 05.11.2022 14:01:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

simonapp napisał(a):

Emememe napisał(a):

at-babska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

at-babska napisał(a):

harnas napisał(a):

Emememe napisał(a):

margarittta napisał(a):

z Monster Żabka już poszło wszystko?

Jedna wygrana lodówka i kilka maili ze słuchawkami na forum pozwala mi jeszcze mieć nadzieję, że wszystkiego nie rozesłali 😀

raczej niemożliwe, żeby to było wszystko, konkurs drogi, mało popularny, setki nagród i 3 wpadły na forum? jakiś wał

Dostałam maila z kodem apex. 

Co nie zmienia faktu, że sprawa wygląda dziwnie (1 x główna, 20 x fotel, 150 x lodówka, 200 x słuchawki)...a wpisów ile? Swoją drogą byłam przekonana, że zgłoszeń będzie mniej niż nagród o których wspomniałam powyżej. Jak już ruszyli z tymi śmieciowymi kodami, to grubo emotka

Właśnie doczytałam, że prawdopodobnie idą alfabetycznie. Mam nazwisko na H, więc nie traćcie ducha 😄

Siostra miała wczoraj maila ze słuchawkami, nazwisko na K 😜 Jakieś pomieszanie z poplątaniem nastąpiło, szkoda, że nie udostępniają list zwycięzców, łatwiej by było dojść kto co wygrał 😀

A kto organizował ten konkurs? 
Bo to też wiele wyjaśnia. 
Dobrze, że nie brałam udziału. 

to fortis. Z tego co kojarzę

Nie żeby mi zależało, ale byłam ciekawa, czy dostanę coś z tych 5000 kodów. Nic na całkiem ładną liczbę zgłoszeń. No ewidentnie z tym konkiem jest coś bardzo nie halo. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7058208 Napisano: 05.11.2022 13:46:02 w Avanti
mczarna napisał(a):

mietowa napisał(a):

Avanti śle info z Mirindy, najpewniej za 28.10.,ale ręki nie dam uciąć emotka

Czy to jest gdzieś w bazie,bo mi nie wyszukuje ani po Mirindzie,ani po Avanti...

Nie wiem, nie szukałam tego w bazie, wiedziałam z zapowiedzi i dyskusji na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0