Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1433
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem.
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Inter poza moim zasięgiem. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
e.g. https://www.e-kon.../konkurs-ferie-z-sgb Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie od dziś wiadomo, że "gdzie diaboł nie może, tam babę pośle". Czy jakoś tak.
Ergo: z tego wniosek, że faceci to jednak anioły są, co nie?
Hihihihi
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
https://vod.tvp.p...63/zawodowiec,346546 Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja tam jestem tolerancyjny...
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
2. Moja skuteczność jest zerowa. Już nawet przestałem wygrywać alkohol i książki.
3. Kwestia opłacalności lub nie zależy od stanu posiadania. Jak jesteś bogata z domu (dajmy na to jak Obajtek), to możesz sporo ładować w loterie, a wtedy może rośnie szansa trafienia, ale to nadal tylko loteria. Nic pewnego. Matematyk podałby pewnie wzór rachunku prawdopodobieństwa, ale ja nie umiem, więc nie ufam w wygraną na loterii.
4. Nie istnieje pojęcie "pewniak" konkursowy. Poczytasz sobie na forum, jakie tu się odputiniają historie z wygranymi, to zrozumiesz może, że łaska pańska na pstrym koniku jeździ. Znaczy łaska Jury konkursowego
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
WYNIKI: https://www.gramy...ywamy.pl/winners.php Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Rety, to Ty już niedługo będziesz Poważną Panią Czterdziestolatką?! SZOK!
ZDROWIA życzę!
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz: CIERPLIWOŚĆ.
To są me zalecenia.
cb656
Postów 1433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Bo to było tak... Dostaję od Nadawcy info, że wysyła do mnie paczkę. Okej, mam jej numer, to będę śledzić. Od razu wrzucam do systemu, by sprawdzić status. oto, co ukazuje się stopniowo moim oczom...
6 listopada 8:32 - Zarejestrowane dane przesyłki, paczka jeszcze nienadana.
7 listopada 19:09 - Przesyłka odebrana przez Kuriera.
7 listopada 19:10 - Przyjęcie przesyłki w oddziale KR2.
Qrdę, ale szybki kurier! W minutę po odebraniu już dostarczył do oddziału!
"Podaj numer przesyłki". Podaję.
"Autoryzacja. Wygeneruj numer PIN, który wyślemy na twój telefon, a ty ten numer wpiszesz w następnym kroku". Generuję PIN, przychodzi, przepisuję w stosowne pole, otwiera się strona z kilkoma opcjami do wyboru (w tym także "zrezygnuj z odbioru paczki" hihihi
7 listopada 22:25 - Przyjęcie przesyłki w oddziale SRS
(pewnie jakiś oddział przeładunkowy, to czekam)
7 listopada 22:27 - Przyjęcie przesyłki w oddziale SRS
(hm, jakiś pododdział w oddziale, czy cóś?! Licho wie, ale tak pokazuje ichni system, czekam. Mija kolejny dzień, chwilowy zastój, bezruch...)
9 listopada 3:24 - Przyjęcie przesyłki w oddziale BYD
(ufff, już na moim terenie, teraz powinno być z górki
9 listopada 17:17 - Przekazanie przesyłki Kurierowi.
(hm, późno dość, dziwne
9 listopada 17:48 - Przesyłka odebrana przez Kuriera.
(uuuu, grubo! Magazyn próbował wepchnąć mu tę paczkę, ale gostek złamał się dopiero po dwóch kwadransach?! Musi twardo negocjował warunki hihihi
10 listopada 1:12 - Przyjęcie przesyłki w oddziale BYD.
(helou, czegoś tu nie rozumiem - jak to jest? Kurier nie wyrobił się z doręczeniem paczek tego dnia i zdał niedoręczone do magazynu, by się wyspać?!
10 listopada 7:50 - Powiadomienie SMS
(faktycznie, dostaję wiadomość o treści: "Paczka XXXXXXX już dziś do Ciebie dotrze. Wybierz sposób dostawy - link". Klikam w link, pojawia się OKROJONA OPCJA TYPU 0/1, mianowicie do wyboru - doręcz pod adres lub odbierz w punkcie. Wrrr... w systemie jako adres figuruje mój adres domowy. Nie chcę. Wybieram "odbierz w punkcie". NIE JEST TO ŻABKA. Jest to centralny punkt DPD dla mojego regionu. System potwierdza przyjęcie zlecenia, wracam do pracy...)
10 listopada 8:00 - Odbiór własny.
10 listopada 8:52 - Przekazanie przesyłki do doręczenia w punkcie Pickup.
(w tym mniej więcej czasie przychodzi SMS o treści "Paczka XXXXXXX czeka w punkcie DPD (adres), odbiór możliwy do 15 listopada, zapraszamy..." No i spoko, odbiorę po pracy. Nawet mam pasujące połączenie autobusowe. Jadę po godz jedenastej do tego centralnego punktu DPD tylko po to, by pocałować klamkę, czytaj: dowiedzieć się, że przesyłki TUTAJ brak, została jednak przekierowana do Żabki, wrrr... A co znaczyły te informacje o przekazaniu kurierowi?? "Proszę pana, przesyłka OMYŁKOWO trafiła do doręczenia w zupełnie innym rejonie, dzielnicy". Wracam do domu wkuty fest, by nie użyć brzydszych słów.
10 listopada 14:11 - Przyjęcie przesyłki do punktu DPD Pickup Żabka.
(taaaa, a w systemie DPD NADAL jako adres docelowego doręczenia figuruje mój adres domowy!!
Mój wq