Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika cb656

cb656

#7143143 Napisano: 29.11.2023 14:30:38 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

Nie podoba mi się bezdomność PIONASA. emotka

to już nie bezdomność (przeprowadziłem się tydzień temu...)
niestety starość, brak czasu i brak odpowiedniego skupienia

emotka Mój STARUSZKU, jakże mi Ciebie żal, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7143141 Napisano: 29.11.2023 14:28:13 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
maverick napisał(a):

cb656 napisał(a):

Skończył się mene proszek do prania, pora odnowić zapasy, kojarzy ktoś jakiś konkurs z tym produktem?  emotka

Bryza może być? emotka
https://www.e-kon...-na-swieta-carrefour

BRYZA jest okej, Carrefour jest okej, nagrody (dla mnie) są takie sobie - w sumie dzięki emotka
Inter poza moim zasięgiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7143129 Napisano: 29.11.2023 13:59:10 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Skończył się mene proszek do prania, pora odnowić zapasy, kojarzy ktoś jakiś konkurs z tym produktem?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7143124 Napisano: 29.11.2023 13:47:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie podoba mi się bezdomność PIONASA. emotka To w sumie słabe jest, by taki drobiazg zaważał na klarowności portalu i na tym, że Admin nie może wystarczająco celnie skupić uwagi na właściwej segregacji konkursów i na przykład nie wychwyca w porę niewłaściwej kategorii, umieszczając konkursy promocyjne w aktualnych, że aż trzeba Mu to wytykać w uwagach, ech... emotka emotka

e.g.  https://www.e-kon.../konkurs-ferie-z-sgb Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7143111 Napisano: 29.11.2023 13:17:05 w Pomocy!!!!
Magia napisał(a):

No niestety dostałam odpowiedź, że adnotacja sklepu i  pieczątka z podpisem właściciela to jedyna opcja.
Nie interesuje ich oznaczenie czekolada z okienkiem.
Nie interesuje zdjęcie produktu.
Ale udało mi się  z babą dogadać, bo z dziadem  nie mogłam.

Ech, odwieczny dramat płci - faceci są z Marsa, baby z Wenus, dogadać się niezwykle trudno...
Nie od dziś wiadomo, że "gdzie diaboł nie może, tam babę pośle". Czy jakoś tak.
Ergo: z tego wniosek, że faceci to jednak anioły są, co nie? emotka
Hihihihi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7143102 Napisano: 29.11.2023 12:58:42 w Pomocy!!!!
Magia napisał(a):

Cześć, Proszę o pomoc. Wygrałam nagrodę dzienną w Nussbeisser. Na paragonie mam czekolada z okienkiem. Czy taki paragon plus zdjęcie czekolady przejdzie?
Ja to kupiłam w osiedlowym sklepie prowadzonym przez starszego człowieka i na wieść o pieczątce się zbulwersował, że pieczątek używa tylko w urzędach.
Może ktoś miał podobnie? Proszę o odpowiedź.

Nie stresuj się na zapas. Po prostu wysyłając skan/zdjęcie paragonu umieść paragon na opakowaniu i wszystko. Jak trafi na normalnego człowieka, to przejdzie bez problemu. "Dramat" zaczyna się w głowie nadmiernie przejętej rolą osoby, pamiętaj... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7143098 Napisano: 29.11.2023 12:49:49 w Smolar
Majkii napisał(a):

fragles napisał(a):

osiek16 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

czy ostatnie dni tigera  były bliki? Czekam nadal mimo pozytywnej weryfikacji.

ja tez czekam na jednego blika emotka

Ja przegapiłem, bo wpadł do spamu i minęło ponad 7 dni. Przepadło czy jest szansa? Bo nie odpisują na maile. :(

Nie odpisują bo oni raczej nie odpisuja ogólnie. Jeśli minęło 7 dni to za późno.

Wypraszam sobie! emotka Mnie ZAWSZE odpisują! emotka Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

cb656

#7142916 Napisano: 28.11.2023 16:18:31 w Wkurza mnie...
jagodzianka napisał(a):

Mnie wkurza, ze najwięcej konkursów to alkohol, słodycze, energetyki i chipsy - ja już to oddaje komu tylko się da, byle tego nie spożywać, ale czuję bezsens, kupując coś, czego nie chce tylko po to, żeby wziąć udział w konkursie...

Przypomniałaś mi, co mnie wkurza najbardziej. BEZSENS. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7141799 Napisano: 23.11.2023 17:47:53 w WC - rozmowy o wszystkim
Dla wszystkich zainteresowanych jak grać, by wygrać... emotka
https://vod.tvp.p...63/zawodowiec,346546 Wyświetl w wątku >>

cb656

#7140835 Napisano: 20.11.2023 17:48:59 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Dobrze, że jestem starej daty i nigdy nie będę mieć konta na tiktoku bo serio mnie zdziwili (...) Znowu się poczułam jak nastka po tym tonie w mailu jak do 10 latka.
No do 13 latka niby,

Wkurza mnie, że znów tego nie rozumiem, ech... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7140833 Napisano: 20.11.2023 17:41:58 w Wkurza mnie...
Justintime napisał(a):

Że nikt nigdy nie odpowiada mi na forum ☹️

Cóż. Widocznie jesteś bardzo wybredna i wymagająca, skoro "NIKT NA FORUM CI NIE ODPOWIADA". emotka
Ja tam jestem tolerancyjny... emotka Gdy czyjeś poglądy mi nie odpowiadają, nie skreślam zaraz całego człowieka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7139803 Napisano: 16.11.2023 19:00:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
sledzik860 napisał(a):

Dyskutujemy na luźno i nie jestem niczego pewny, bo jak zauważyłeś temat jest złożony. Nie umiem pojąć  jednak, jakie kroki miałaby podjąć w tym kierunku agencja, by pozbawić takiego człowieka prawa do nagrody. Co i jak miałaby udowadniać takiemu graczowi. Wg mnie to trochę tak, jak wygrane w loteriach na znalezione paragony. Taki gracz nie ma prawa do nagrody bo nie kupił produktu, a jednak nagrodę otrzyma.

Oczywiście, że na luźno, inaczej nie potrafię emotka Przeczytaj autorecenzję na profilu, a dostrzeżesz kij wkładany w mrowisko Poważnych Pracusiów emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7139795 Napisano: 16.11.2023 18:41:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
sledzik860 napisał(a):

No nie wiem. Ale wydaje mi się na gruncie prawnym, że AI nie ma żadnej osobowości prawnej w naszym kraju, więc nie może wykazać się twórczością. Skoro jest to narzędzie powszechne i powiedzmy ogólnodostępne, każdy może się nim posłużyć w teorii, to trudno będzie uczestnikowi cokolwiek zarzucić, pozbawić go prawa do nagrody, o ile w regulaminie nie będzie dosadnie określone co można użyć do pracy, a czego nie. To tylko takie moje luźne przemyślenia na szybko.

Na szybko to mi się wydaje, że temat jest bardziej złożony. emotka O ile co do osobowości prawnej może i masz rację (nie wiem tego) to nie zapominaj o prawie do korzystania z takiego oprogramowania do celów komercyjnych. Można korzystać z aplikacji na własny użytek, jeśli została do tego celu udostępniona, ale żeby na efektach takiej pracy zarabiać? Trza by się wczytać w licencję udostępniania "bezpłatnych" aplikacji, czyli to, co wielu użytkowników akurat ma w głębokim poszanowaniu. Przykład pierwszy z brzegu: ilu użytkowników systemu operacyjnego Windows PRZECZYTAŁO warunki korzystania?
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7139775 Napisano: 16.11.2023 18:12:20 w Wkurza mnie...
brucee napisał(a):

Wkurzają mnie wielogodzinne korki i zablokowane ulice w Katowicach. Co tam się dziś wyrabia?emotka

Chuck Norris pewnie znów wpadł po kredyt, to nie dziwota, że całe miasto rozkopane... emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7138935 Napisano: 14.11.2023 13:39:20 w Pomocy!!!!
karolina102 napisał(a):

Cześć,
jestem tu nowa i mam trochę pytań.
1. Zastanawiam się, czy możliwe jest utrzymywanie się z tego biznesu na jakimś sensownym poziomie (powiedzmy średnio 5000 tys Czy komuś się to udało?
Jeśli tak to ile konkursów miesięcznie potrzeba dla tej sztuki? 

2. jaką macie skuteczność? W ilu konkursach musicie wziąć udział by coś wygrać? Czy macie jakieś wskazówki by tę skuteczność podnieść?

3. Czy opłaca się brać udział w loteriach? Ja póki co odrzucałam wszystkie loterie uznając, że szanse na wygraną są zbyt niskie, ale może się mylę?

4 Czy są jakieś "pewniaki" konkursowe? A może wręcz przeciwnie - są konkursy w których z zasady nie bierzecie udziału bo wiecie, że to strata czasu?

1. Nie jest możliwe utrzymanie się (z konkursów) na poziomie 5000 tys. Nie znam nikogo, komu się to udało. Tyle to nawet chyba Obajtek nie wyciąga. emotka
2. Moja skuteczność jest zerowa. Już nawet przestałem wygrywać alkohol i książki. emotka
3. Kwestia opłacalności lub nie zależy od stanu posiadania. Jak jesteś bogata z domu (dajmy na to jak Obajtek), to możesz sporo ładować w loterie, a wtedy może rośnie szansa trafienia, ale to nadal tylko loteria. Nic pewnego. Matematyk podałby pewnie wzór rachunku prawdopodobieństwa, ale ja nie umiem, więc nie ufam w wygraną na loterii. emotka
4. Nie istnieje pojęcie "pewniak" konkursowy. Poczytasz sobie na forum, jakie tu się odputiniają historie z wygranymi, to zrozumiesz może, że łaska pańska na pstrym koniku jeździ. Znaczy łaska Jury konkursowego emotka Albo inaczej gust/bezguście. Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7138460 Napisano: 12.11.2023 23:22:00 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Mój wqemotka rw dotyczy tego, że dane dotyczące śledzenia paczki udostępniane Klientowi nie przystają do tych danych dostępnych dla pracowników DPD. Amen. Zaorane. Wwwwrrrrrrrr, rzyg, rzyg, rzyg!! emotka

A u mnie DPD działa tak: dostaję sms-a, że kurier np. Marcin,  taki a taki nr telefonu dostarczy dzisiaj przesyłkę w godzinach od - do. Jeżeli nie będzie mnie w domu to dzwonię do p. Marcina i uzgadniamy wszystko.

Wszystko to prawda. Jeśli Odbiorca nie dokonuje żadnych zmian w doręczeniu, tak właśnie się to odbywa. Kiedyś nie miałem potrzeby przekierowywania paczki do Punktu Odbioru, byłem dostępny w domu i spokojnie czekałem na kuriera, rzecz się komplikuje tylko w sytuacji opisanej. To tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7138247 Napisano: 11.11.2023 14:50:05 w dzis mam urodzinki
cudaczek121 napisał(a):

Od dzisiaj po raz ostatni "trójka" z przodu 

Ojtam, ojtam, zaraz że niby "trójka z przodu" chudzinko, drobiażdżku... emotka

Rety, to Ty już niedługo będziesz Poważną Panią Czterdziestolatką?! SZOK! emotka
ZDROWIA życzę! emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7138144 Napisano: 10.11.2023 18:32:30 w WC - rozmowy o wszystkim
Pipi777 napisał(a):

Wiecie może ile trwa weryfikacja ? Jak to przebiega? A może ktoś z was ma weryfikację już ? Poza tym macie jakieś złote rady dla początkujących?

Złota rada: ODPUŚĆ wszelkie drążenia.
Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz: CIERPLIWOŚĆ.
To są me zalecenia. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7138125 Napisano: 10.11.2023 16:59:41 w Wkurza mnie...
WKURZA MNIE DPD emotka
Bo to było tak... Dostaję od Nadawcy info, że wysyła do mnie paczkę. Okej, mam jej numer, to będę śledzić. Od razu wrzucam do systemu, by sprawdzić status. oto, co ukazuje się stopniowo moim oczom...

6 listopada 8:32 - Zarejestrowane dane przesyłki, paczka jeszcze nienadana.
7 listopada 19:09 - Przesyłka odebrana przez Kuriera.
7 listopada 19:10 - Przyjęcie przesyłki w oddziale KR2.
Qrdę, ale szybki kurier! W minutę po odebraniu już dostarczył do oddziału! emotka Ok (myślę sobie) jak przyjedzie drugi taki speedy-kurier i mnie nie zastanie, to będziemy obaj niezadowoleni, lepiej od razu skorzystać z opcji, jaką daje DPD, mianowicie "zarządzaj doręczeniem". Klikam w link.
"Podaj numer przesyłki". Podaję.
"Autoryzacja. Wygeneruj numer PIN, który wyślemy na twój telefon, a ty ten numer wpiszesz w następnym kroku". Generuję PIN, przychodzi, przepisuję w stosowne pole, otwiera się strona z kilkoma opcjami do wyboru (w tym także "zrezygnuj z odbioru paczki" hihihi emotka ) . No tak dobrze nie ma, nie rezygnuję emotka wybieram "Przekieruj do punktu odbioru". W moim przypadku najbliższy sklep Żabka. System potwierdza przyjęcie dyspozycji. Ufff, jestem spokojny, że odbiorę sobie w pasującym terminie, bez nerwów. Wracam do śledzenia losów paczki, ale co dziwne, system DPD jako aktualny adres odbioru nie pokazuje Żabki, lecz nadal mój adres prywatny! Helou!? emotka Tak, jakby przekierowanie nie nastąpiło. Ech, czekam na rozwój wydarzeń. Już wkrótce...
7 listopada 22:25 - Przyjęcie przesyłki w oddziale SRS
(pewnie jakiś oddział przeładunkowy, to czekam)
7 listopada 22:27 - Przyjęcie przesyłki w oddziale SRS
(hm, jakiś pododdział w oddziale, czy cóś?! Licho wie, ale tak pokazuje ichni system, czekam. Mija kolejny dzień, chwilowy zastój, bezruch...)
9 listopada 3:24 - Przyjęcie przesyłki w oddziale BYD
(ufff, już na moim terenie, teraz powinno być z górki emotka )
9 listopada 17:17  - Przekazanie przesyłki Kurierowi.
(hm, późno dość, dziwne emotka )
9 listopada 17:48 - Przesyłka odebrana przez Kuriera.
(uuuu, grubo! Magazyn próbował wepchnąć mu tę paczkę, ale gostek złamał się dopiero po dwóch kwadransach?! Musi twardo negocjował warunki hihihi emotka )
10 listopada 1:12 - Przyjęcie przesyłki w oddziale BYD.
(helou, czegoś tu nie rozumiem - jak to jest? Kurier nie wyrobił się z doręczeniem paczek tego dnia i zdał niedoręczone do magazynu, by się wyspać?! emotka )
10 listopada 7:50 - Powiadomienie SMS
(faktycznie, dostaję wiadomość o treści: "Paczka XXXXXXX już dziś do Ciebie dotrze. Wybierz sposób dostawy - link". Klikam w link, pojawia się OKROJONA OPCJA TYPU 0/1, mianowicie do wyboru - doręcz pod adres lub odbierz w punkcie. Wrrr... w systemie jako adres figuruje mój adres domowy. Nie chcę. Wybieram "odbierz w punkcie". NIE JEST TO ŻABKA. Jest to centralny punkt DPD dla mojego regionu. System potwierdza przyjęcie zlecenia, wracam do pracy...)
10 listopada 8:00 - Odbiór własny.
10 listopada 8:52 - Przekazanie przesyłki do doręczenia w punkcie Pickup.
(w tym mniej więcej czasie przychodzi SMS o treści "Paczka XXXXXXX czeka w punkcie DPD (adres), odbiór możliwy do 15 listopada, zapraszamy..." No i spoko, odbiorę po pracy. Nawet mam pasujące połączenie autobusowe. Jadę po godz jedenastej do tego centralnego punktu DPD tylko po to, by pocałować klamkę, czytaj: dowiedzieć się, że przesyłki TUTAJ brak, została jednak przekierowana do Żabki, wrrr... A co znaczyły te informacje o przekazaniu kurierowi?? "Proszę pana, przesyłka OMYŁKOWO trafiła do doręczenia w zupełnie innym rejonie, dzielnicy". Wracam do domu wkuty fest, by nie użyć brzydszych słów. emotka )
10 listopada 14:11 - Przyjęcie przesyłki do punktu DPD Pickup Żabka.
(taaaa, a w systemie DPD NADAL jako adres docelowego doręczenia figuruje mój adres domowy!! emotka Nic to, idę do Żabki, odbieram paczkę. Finito.)

Mój wqemotka rw dotyczy tego, że dane dotyczące śledzenia paczki udostępniane Klientowi nie przystają do tych danych dostępnych dla pracowników DPD. Amen. Zaorane. Wwwwrrrrrrrr, rzyg, rzyg, rzyg!! emotka Wyświetl w wątku >>