Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika sabart

sabart

#7086654 Napisano: 01.04.2023 18:12:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

ameryka napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Czy w Lidlu dostanę jakieś wino z nurtu Faktoria Win? Zakładać kamasze i dreptać, czy szansę na dostanie tego artefaktu są marginalne?

w Lidlu nie. Sklepy detaliczne + wybrane stacje detaliczne. Baza jest na stronie

Tylko trzeba uważać, bo ta baza jest nieaktualna. Byłam w dwóch sklepach, gdzie według niej powinny być ich wina, a w sklepie nic o nich nie słyszeli. Wszystko przeszukałam i ani jednego wina emotka

Ciężko to znaleźć, ogólnie. W wielu sklepach szukałem

W dużym Benie jest mnóstwo, ale to chyba tylko w większych miastach Wyświetl w wątku >>
1 Jasminum 0

sabart

#7086493 Napisano: 31.03.2023 13:27:51 w Wkurza mnie...
A mnie może nie tyle wkurza, co męczy jak ktoś nie próbuje nawet użyć na forum opcji wyszukiwania, bo po co, przecież łatwiej zapytać, ktoś odpisze, zamiast no wpisać sobie hasło, które go interesuje i już by widział czy informowali, czy wysyłali itd. Wyświetl w wątku >>

sabart

#7086464 Napisano: 31.03.2023 11:23:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie działają mi cytaty 😕 jak klikam cytuj to przenosi mnie na dół, ale pole jest puste.
I emotki też zniknęły Wyświetl w wątku >>
0 0

sabart

#7086456 Napisano: 31.03.2023 10:28:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
I Wawel powtórka z rozrywki. Millalo być tydzień temu, nie było. Miało być w tym tygodniu i chyba nikt nie dostał? Wyświetl w wątku >>

sabart

#7086316 Napisano: 30.03.2023 07:54:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Może jakiś teleturniej w stylu 1 z 10 dla dzieciaków z pytaniami odnośnie prezentacji? Wyświetl w wątku >>

sabart

#7085877 Napisano: 27.03.2023 15:20:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

edith napisał(a):

Omijam loterie i bramki szerokim łukiem ale Bielenda mnie zachęciła zestawem kosmetyków do wygrania .W związku z tym mam pytanie,jak grać żeby wygrać? A tak poważnie są większe szanse jak się wysyła rano, bliżej pełnej godziny? Być może to wasza tajemnica ale jednak liczę na pomoc 🙂

Obojętnie, tam chyba każdy wygrywa. emotka

No nie wiem... Bielenda 2:0 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

sabart

#7085785 Napisano: 27.03.2023 07:41:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

emi napisał(a):

kreo42 napisał(a):

anaesth napisał(a):

emi napisał(a):

Czy z Kubusiem wszyscy mają "pod górkę" ?
Tyle paragonów i jedno wielkie ZERO emotka
Chyba powiem jak kiedyś ktoś ..... ty Kubusiu ...bany.... emotka

Niestety tak emotka  W ogóle w loteriach Smolara mi nie idzie. Przez tyle lat trafiłam u nich raz 50zł do PS Store i tyle.

moje strzały to po 5-8 zgłoszeniu były wygrane, na 2 telefonach, a teraz na 40 zgłoszen i nic, mysle ze juz blokuja by za duzo nie wygrac

Chyba to nie ten problem.
Wysłałam ok 40 paragon i mam ZERO wygranych !, to co mają mi blokować emotka

Też wysyłałem masę zgłoszeń i 0.

To ja skromnie, bo tylko 23 pudła, zero wygranych. Wyświetl w wątku >>
1 kreo42 0

sabart

sabart

#7085104 Napisano: 21.03.2023 15:38:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sylwiamickie napisał(a):

Nagrody z konkursu WAWEL? "Konkurs z Królewskim gestem"

"Nagrody zostaną przekazane zwycięzcom najpóźniej do dnia 20 marca 2023 r."

Odpisali, że "Nagroda jest w trakcie przygotowania do wysyłki.Zostanie nadana jeszcze w tym tygodniu." Wyświetl w wątku >>

sabart

#7084988 Napisano: 21.03.2023 10:51:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To może i ja się wpiszę, jakoś tak na zaś. Ostatnio grosze znów z ziemii podnosiłam, więc czekam 😂 bo pusto i cicho Wyświetl w wątku >>
0 0

sabart

#7084962 Napisano: 21.03.2023 07:07:55 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

Mulinka napisał(a):

Hehe, no tak, racja! Komputer stacjonarny oczywiście emotka Czasami jadę na skróty emotka Jednak jak "na teraz" ani polubień, ani komentarzy, ani udostępnień w większości postów nie widzę i dalej nie wiem gdzie leży problem.

Myślę, że Facebook was z jakiegoś powodu przyblokował. Czy nie widzicie komentarzy w żadnych postach czy tylko w postach firmowych/konkursowych? Może FB uznał, że jesteście zbyt aktywne w takich wątkach i potraktował was jak boty albo spam? Może za dużo razy wklejalyscie gotowy komentarz? Ja na FB staram się wpisywać komentarze "z klawiatury" a nie  "z kopiuj wklej", bo czasami FB ukrywał moje komentarze i organizatorzy ich nie widzieli.

Ja biorę udział mega rzadko, może raz na kilka miesięcy. Kopiowalam z notatnika w telefonie. Ogólnie jestem mało aktywnym użytkownikiem Facebooka.
Jak tak wchodzę z linków konkursów z bazy to pusto wszędzie. Na Almette chociażby pusto prawie w każdym poście. Wyświetl w wątku >>

sabart

#7084893 Napisano: 20.03.2023 17:35:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy otrzymał ktoś już słodycze z Wawel? Według regulaminu termin mieli do dziś. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

sabart

#7084882 Napisano: 20.03.2023 16:48:10 w WC - rozmowy o wszystkim

sabart napisał(a):

Dziwna sytuacja, faktycznie. Obawiam się, że support FB nic ci nie pomoże. Pozostaje liczyć, że tak jak samo się pojawiło to samo się odblokuje. A na innych kontach na tych urządzeniach też tak masz czy tylko Twój profil jest tak zblokowany?

Zalogowałam się na moim tel na męża konto i u niego są normalnie komentarze. Wyświetl w wątku >>

sabart

#7084869 Napisano: 20.03.2023 16:29:53 w WC - rozmowy o wszystkim

sabart napisał(a):

mczarna napisał(a):

doo napisał(a):

Czy ktoś z was wie, dlaczego pod postami na Facebooku, które już mają kilka dni, nie widać żadnych komentarzy? Czy to jakaś nowa polityka Facebooka? Np. w Szybkich konkursach na Facebooku są linki, ale w niektórych postach obecnie zero komentarzy. Poznikały. Chyba od dzisiaj. Teraz nie wiesz, jak wielkim powodzeniem cieszy się dany konkurs. Może o to chodzi Facebookowi?

A próbowałaś zmienić tryb sortowania komentarzy np. od najnowszych?

To może ja pokażę jak to wygląda bo mam ten sam problem. To na pewno były komentarze i polubienia, bo sama brałam udział. A nie widać nic. I w różnych miejscach w różnych postach tak to wygląda. Jakby nic nie było

To wygląda jakbyście oglądali post sponsorowany, który wyświetla się na waszej tablicy. Wejdźcie na profil tej firmy i tam odszukajcie konkursowy post.

Ja wchodzę nawet przez interakcje i jest to samo. Stamtąd przekierowuje dokładnie w miejsce gdzie pisałam komentarz konkursowe i nic tam nie widać  . Wchodząc tak jak piszesz jest to samo. Zgłosiłam do fb nie wiem czy oni w ogóle to ogarną, bo z aplikacji i przeglądarki jest to samo. Trochę lipa jakby mi kiedyś w czymś wyniki przez to umknęły 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

sabart

#7084840 Napisano: 20.03.2023 13:50:24 w WC - rozmowy o wszystkim
mczarna napisał(a):

doo napisał(a):

Czy ktoś z was wie, dlaczego pod postami na Facebooku, które już mają kilka dni, nie widać żadnych komentarzy? Czy to jakaś nowa polityka Facebooka? Np. w Szybkich konkursach na Facebooku są linki, ale w niektórych postach obecnie zero komentarzy. Poznikały. Chyba od dzisiaj. Teraz nie wiesz, jak wielkim powodzeniem cieszy się dany konkurs. Może o to chodzi Facebookowi?

A próbowałaś zmienić tryb sortowania komentarzy np. od najnowszych?

To może ja pokażę jak to wygląda bo mam ten sam problem. To na pewno były komentarze i polubienia, bo sama brałam udział. A nie widać nic. I w różnych miejscach w różnych postach tak to wygląda. Jakby nic nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

sabart

#7084764 Napisano: 20.03.2023 08:06:55 w co chcielibyście wygrać?
Ja już 3 najważniejsze rzeczy, które miałam w planach wygrać to mogę skreślić. Więc wpiszę się jeszcze z odkurzaczem, tak jakoś mnie natchnęło po weekendowym sprzątaniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

sabart

#7084655 Napisano: 18.03.2023 16:54:42 w Czy informują/ informowali?
maryjane napisał(a):

https://www.e-kon...ygrywaj-nagrody-hebe

Czytam i czytam regulamin i nie mogę się doczytać kiedy te "obrady jury"...

Do 10 d.r. wybór i 3 d.r. na info, czyli do 27.03 SMS Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

sabart

#7084414 Napisano: 16.03.2023 12:59:41 w Szybkie konkursy na Facebooku
0 0

sabart

#7084292 Napisano: 15.03.2023 16:34:47 w Informują
Informują z Konkurs fotograficzny "RELAKS Z MOLDAWSKA DOLINA" 18+

Rodzaj powiadomienia: post z wynikami
Dodatkowe informacje:
na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

sabart

#7084290 Napisano: 15.03.2023 16:28:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jadę się zrelaksować z Moldawska Dolina 😍😍 Wyświetl w wątku >>