Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika marzanna

marzanna

#2554054 Napisano: 06.08.2009 03:39:01 w Rossmann
ludzka_istota napisał(a):

wejdź w PROMOCJE- otwiera się gazetka. na którejś stronie jest OLAy. Tyle, ze SMS wraca...

marzanna napisał(a):

sambolera napisał(a):

marzanna napisał(a):

Dziewczyny, czy któraś z Was brała udział w konkursie Olay w Rossnecie? Konkurs jest do dzisiaj a już zniknął regulamin i nie wiem co tam wysłać emotka HELP plisssss emotka

to nie za bardzo ten post ale ten sam konkurs jest w drogerii natura-w gazetce dzis widzialam-mozna na stronie drgoergii chyba sprawdzic

Na stronie Drogerii Natura nic nie ma emotka

Już znalazłam. Dzięki za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2554036 Napisano: 06.08.2009 03:31:52 w Rossmann
sambolera napisał(a):

marzanna napisał(a):

Dziewczyny, czy któraś z Was brała udział w konkursie Olay w Rossnecie? Konkurs jest do dzisiaj a już zniknął regulamin i nie wiem co tam wysłać emotka HELP plisssss emotka

to nie za bardzo ten post ale ten sam konkurs jest w drogerii natura-w gazetce dzis widzialam-mozna na stronie drgoergii chyba sprawdzic

Na stronie Drogerii Natura nic nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2554008 Napisano: 06.08.2009 03:19:18 w Rossmann
Dziewczyny, czy któraś z Was brała udział w konkursie Olay w Rossnecie? Konkurs jest do dzisiaj a już zniknął regulamin i nie wiem co tam wysłać emotka HELP plisssss emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2369500 Napisano: 12.05.2009 12:34:27 w TESCO konkursy
A było już losowanie bonów Dove? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2306864 Napisano: 09.04.2009 07:09:05 w TESCO konkursy
ciasssteczko napisał(a):

czy ktos moze pamieta kiedy i jak maja byc powiadamiani zwyciezcy sekretow pielegnacji VIII?
https://www.e-kon...rticles-2-37407.html

regulamin, ktory jest tam zamieszczony dotyczy innego konkursu, na stronie sekretow byl wlasciwy (chodzilo o sms z trzema slowami kojarzacymi sie z pieknem), ale teraz jest juz nowy...

Do piątku mają wyłonić zwycięzców, a potem mają 7 dni na powiadomienie. Ale oni raczej dzwonią od razu. Więc pewnie jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2283519 Napisano: 31.03.2009 01:17:24 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

nataaa napisał(a):

a co do velveta od 2 kwietani bedzie nowy konk:)

jaki? emotka

Ciekawe, kiedy z tego będą informować emotka

Z tego co pamiętam, do 3 kwietnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2272667 Napisano: 27.03.2009 02:33:49 w TESCO konkursy
moniau napisał(a):

ziolko napisał(a):

może podacie swoje propozycje, co wysłaliście o zobaczymy co się powtarza, co wy na to?

kurde, ja stawialam na zupelnie cos noweg...
nie wiem czy dorbze...
np. Glupota politykow...

a jak zaczelam szuakc w sieci to pozniej wyslalam juz bardziej namacalne rzeczy miejsca... np. najdluzsze wlosy w Poslce..
ogolnie konkrus mozna bylo interpretowac roznie

ciekawe co wezma pod uwage nie?

Myślę, że można było dowolnie interpretować. Dlatego napisali dość mgliście czego oczekują. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2272403 Napisano: 27.03.2009 01:13:47 w TESCO konkursy
OK, podam jedną z moich propozycji: napisałam, że tradycyjnie w Polsce najdłuższe były zawsze kolejki, z tym że w obecnych czasach kolejki ustawiają się jedynie do punktów Lotto, gdy jest kumulacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2272327 Napisano: 27.03.2009 12:56:19 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

może podacie swoje propozycje, co wysłaliście o zobaczymy co się powtarza, co wy na to?

Ja się wstydzę podać co napisałam emotka Temat potraktowałam bardzo abstrakcyjnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2222760 Napisano: 12.03.2009 03:08:14 w TESCO konkursy
To interesujące, bo mówił mi rodowity Wenecjanin, że nawet on ma problemy z trafieniem do konkretnych miejsc bo tam jest totalny chaos z oznakowaniem ulic i numeracją więc mapy na nic się nie zdają. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2222593 Napisano: 12.03.2009 02:16:00 w TESCO konkursy
chasia napisał(a):

mieszko napisał(a):

Nareszcie mail z Garniera-Wenecja. Czy tez macie tylko 2 terminy do wyboru? Myslalam, ze to jakies uniwersalne vouchery beda...

Ja dostałam e-mail i tez mam dwa terminy. Myślałam, ze będzie można samodzielnie wybrać termin, bo kobieta w pierwszej rozmowie mówiła o 3 miesiącach na realizacje. Dziwne…

Nie mówiąc już o tym, że ma być przewodnik książkowy, a w regulaminie był po prostu przewodnik (w domyśle taki na dwóch nogach) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2178736 Napisano: 17.02.2009 11:01:39 w TESCO konkursy
visserarthur napisał(a):

malenka89 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

juz tak sie nie wyklocajcie emotka :P czy ta walentynka to nie jest Apocallipsy przypadkiem ???

A jest emotka emotka

no, czyli dobrze skojarzylem imie i miejscowosc emotka

Przecież Apo wcale nie kryła się i napisała wyraźnie w moje dzisiejsze wygrane o wygranej kamerze w Tesco. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1979443 Napisano: 30.11.2008 09:15:09 w TESCO konkursy
Jeszcze raz dziekuję wszystkim za gratulacje i miłe słowa emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1976402 Napisano: 29.11.2008 03:59:27 w TESCO konkursy
Dzięki za gratki, dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1976277 Napisano: 29.11.2008 03:24:38 w TESCO konkursy
Zakupy w Londynie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1970468 Napisano: 27.11.2008 03:10:23 w TESCO konkursy
szunia napisał(a):

marzanna napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

normafia napisał(a):

Mnie też to nie ucieszyło. Nie posyłałam paragonów wcześniej, gdyż chciałam zostać anonimowa. Zrezygnowałam z parasolek. Wcześniej wygrałam w dwóch konkursach obsługiwanych przez tę agencję reklamową dwa samochody za hasła reklamowe i obawiałam się, że z góry mnie odstrzelą. Nazwiska osób z rodziny też im nie były obce. Teraz mam wrażenie, że wybierając nagrody główne, czytali tylko te SMS-y, do których uczestnicy przysłali paragony za parasolki.Niech się wypchają!!!

marzanna napisał(a):

AgaAga napisał(a):

marzanna napisał(a):

Perfumy z Wedla. Niech się wypchają emotka

Ja bym się bardzo cieszyła.

Dotarły farby z Dekorala, kurier aż się zasapał.

A mnie wcale to nie ucieszyło.

Doszły kosmetyki do włosów emotka

emotka emotka

ja nie wysyłałam paragonu na parasol bo mi nie jest potrzebny a sms jednak mam,szkoda,że tylko 1 a tyle haseł wysłałam emotka

Ja też nie chciałam parasola. Normafii chodzi o to, ze zdobywcy nagród głównych wybierani byli spośród tych, którzy wcześniej wygrali parasol.

ale jak pisze kadjas, to nieprawda - ona parasola nie wygrała, a perfumy ma

emotka Ja też mam perfumy, a nie wygrałam pararsola. A perfumy to nie nagroda główna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1970276 Napisano: 27.11.2008 02:21:32 w TESCO konkursy
kadjas123 napisał(a):

normafia napisał(a):

Mnie też to nie ucieszyło. Nie posyłałam paragonów wcześniej, gdyż chciałam zostać anonimowa. Zrezygnowałam z parasolek. Wcześniej wygrałam w dwóch konkursach obsługiwanych przez tę agencję reklamową dwa samochody za hasła reklamowe i obawiałam się, że z góry mnie odstrzelą. Nazwiska osób z rodziny też im nie były obce. Teraz mam wrażenie, że wybierając nagrody główne, czytali tylko te SMS-y, do których uczestnicy przysłali paragony za parasolki.Niech się wypchają!!!

marzanna napisał(a):

AgaAga napisał(a):

marzanna napisał(a):

Perfumy z Wedla. Niech się wypchają emotka

Ja bym się bardzo cieszyła.

Dotarły farby z Dekorala, kurier aż się zasapał.

A mnie wcale to nie ucieszyło.

Doszły kosmetyki do włosów emotka

emotka emotka

ja nie wysyłałam paragonu na parasol bo mi nie jest potrzebny a sms jednak mam,szkoda,że tylko 1 a tyle haseł wysłałam emotka

Ja też nie chciałam parasola. Normafii chodzi o to, ze zdobywcy nagród głównych wybierani byli spośród tych, którzy wcześniej wygrali parasol. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1929626 Napisano: 07.11.2008 11:44:10 w TESCO konkursy
AgaAga napisał(a):

Już tak ostatnio wyczekiwałam na telefon o pralce z TESCO i nic. Ale tym razem to liczę chociaż na perfumy, tyle ich jest a jak tak ładnie napisałam emotka

Ja nie wygrałam ani pralki, ani laptopa, ani nic z Wedla...po prostu załamka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1928786 Napisano: 06.11.2008 06:03:44 w TESCO konkursy
agusagus2 napisał(a):

no to po ptakach emotka

Ja też zdołowana jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1928208 Napisano: 06.11.2008 12:29:05 w TESCO konkursy
wojtekgra napisał(a):

a w tym haśle nie mogło być polskich liter prawda??, bo ja wysłałem hasło z polskimi literami, a dopiero potem dokładnie przeczytałem regulamin emotka

Tak, bez polskich znaków i trzeba było dokończyć zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0