Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika androm

androm

#6833555 Napisano: 26.12.2021 16:52:37 w Zbieramy kasę!

androm

#6833483 Napisano: 25.12.2021 12:07:43 w Zbieramy kasę!

androm

#6833449 Napisano: 24.12.2021 20:43:23 w WC - rozmowy o wszystkim

Ja przechodzę w tej chwili covid w domu, a kwarantannę mam od 20 do 30 grudnia emotka Moje objawy, kaszel masakryczny,osłabienie, ból mięśni, brak węchu i smaku. emotka  Z nikim nawet nie rozmawiam przez tel, bo jest to mega dla mnie wysiłek. Zdrowia wszystkim życzę ❤️

Trzymaj się, zdrowiaemotka Wyświetl w wątku >>

androm

#6833412 Napisano: 24.12.2021 12:39:17 w Avanti
incendio12 napisał(a):

androm napisał(a):

Jeśli chodzi o karty upominkowe na Orlen - mieli je aktywować do 14 dni od dokumentów zwrotnych.Czy ktoś znalazł stronę, na której można wpisać jej numer i sprawdzić jej saldo?

A nie napiszą maila jak aktywują?  emotka

nie obiecywali tego w tym piśmie z kartą Wyświetl w wątku >>

androm

#6833391 Napisano: 24.12.2021 09:04:50 w Avanti
Jeśli chodzi o karty upominkowe na Orlen - mieli je aktywować do 14 dni od dokumentów zwrotnych.
Czy ktoś znalazł stronę, na której można wpisać jej numer i sprawdzić jej saldo? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6833356 Napisano: 23.12.2021 22:56:40 w Avanti
cudaczek121 napisał(a):

Czy tylko ja nie wygralam nic w żadnym etapie?

ja też nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6832945 Napisano: 22.12.2021 18:57:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ten konk https://konkurs.bellpolska.pl/#konkurs nie wydaje się Wam dziwny?
45 scyzoryków i 6 thermomixów, a wpis w MDW był jeden o scyzoryku
zastanawiam się ile tego rzczywiście rozdano Wyświetl w wątku >>

androm

#6832494 Napisano: 20.12.2021 20:23:12 w WC - rozmowy o wszystkim
jpsotka napisał(a):

Olx przerzuca odpowiedzialność na kupujacego. Osoba z olx napisala, ze jak opisze sytuacje kupujacenu to mi za to zaplaci na przelew emotka A kupujacy ze pisz do olx.

jakby był uczciwy to by zapłacił, ale nie jest
winę ponosi jednak olx, jak może być, że on odebrał po tym jak zwolniono jego pieniądze, system ich jest dziurawy i narazili Cię na szkodę, pisze do nich, strasz policją, a tego kupującego też Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

androm

#6832492 Napisano: 20.12.2021 20:17:05 w WC - rozmowy o wszystkim
diabkate napisał(a):

psotka napisał(a):

OlxNa poczatku grudnia kupujacy zakupil u mnie przez paczke orlen rzecz na olx. Operacja trwala baaardzo dlugo, az w koncu anulowano zakup. Bylam przekonana ze kupujący odzyska kase a ja towar. Niespodziewanie paczka zostala odebrana a ja zostalam bez srodkow za nie. Olx pisze mi ze takie rzeczy sie zdarzają i mam sie kontaktowac z kupujacym.Kupujacy nie widzi problemu. Odebral paczke. Olx anulowal transakcje. A mi za towar nikt nie chce zaplacic. Kupujacy tlumaczy ze przeciez odebral przesylke bo ja zamawial. Ale jakos nie poczuwa sie do zaplaty za to.

Kto byl w takiej sytuacji? Kto ma racje?

Skoro OLX anulował transakcje, to dlaczego kupujący miał możliwość odebrania przesyłki? Jak dla mnie oni są odpowiedzialni.

winne jest olx, a kupujący jest złodziejem Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

androm

#6832465 Napisano: 20.12.2021 18:27:47 w Zbieramy kasę!

androm

#6832249 Napisano: 19.12.2021 18:08:03 w Zbieramy kasę!

androm

#6832126 Napisano: 18.12.2021 14:32:23 w Zbieramy kasę!

androm

#6831775 Napisano: 16.12.2021 23:43:34 w Zbieramy kasę!

androm

#6831481 Napisano: 15.12.2021 21:55:45 w Zbieramy kasę!

androm

#6831478 Napisano: 15.12.2021 21:44:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
astronautka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

domika napisał(a):

greka napisał(a):

odświeżacz powietrza z konkursu Zlap zdrowy oddech !!!! yuhuuuuu

i u mnie emotka

Też mam emotka  przyda się emotka

Mam i ja emotka

i ja Wyświetl w wątku >>

androm

#6831475 Napisano: 15.12.2021 21:13:27 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

chce kupić zmywarke rodzina 4 osobowa dużo naczyn co proponujecie ? firma,pojemność kogo pytac o pomoc w sklepie pomogą?

w sklepie to Ci polecą tej marki, od której sprzedaży mają największą prowizję:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6831176 Napisano: 15.12.2021 11:38:47 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

gregory napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Tato mnie dzis poinformował, że kupil mi mieszkanie na 4 piętrze bez windy we Wrocławiu,bym miała bliżej do pracy i zycia kulturalno rozrywkowego i znajomych. Z jednej strony się cieszę, ale bardzo się martwię, bo mam 2 letnią suczke w typie jamnika szorstkowlosego i chciałabym ja zabrać ze sobą do nowego lokalu, gdyż piesek jest ze mną bardzo związany emocjonalnie, na pewno bardziej niż z moja mamą. Słyszałam jednak, że pieski ras małych nie powinny schodzić i wchodzić po schodach,bo mogą sobie uszkodzić kregoslup.Czy Wy, a może ktoś z Waszej rodziny czy znajomych ma jakieś doświadczenia w tym temacie?Nie chciałabym zadawać pieskowi cierpienia i płacić krocie u weta,gdy sunia dozna np. dyskopatii? Bardzo poważnie biorę pod uwagę zakup jakiejś specjalnej torby do transportu psa lub plecaka,ale nie wiem czy ona zechce w ogóle wejsc do czegoś takiego. Sunia waży 8 kg i raczej nie będzie grubsza/wieksza.

Piesek jak piesek ale zazdroszcze taty, który kupuje mieszkanie dorosłej córce. ja muszę na swoje sam zarabiać.

Rozumiem, co czujesz, ale ja mam po prostu trochę inną perspektywę.Moja jedna siostra kilkanascie lat temu dostala od rodziców 3 pokojowe mieszkanie na parterze, druga mieszka na 2 piętrze bez windy w mieszkaniu po rodzicach mojego ojca. Mój tato po prostu wykluczył sytuację, kiedy ja musiałabym wziąć kredyt. Zresztą tamte mieszkania nie są póki co zapisane na moje siostry-one z nich tylko korzystaja. U mnie tez tak bedzie

szkoda, że tak wysoko, bo to też "na starość" problem i w ogóle wnoszenie czegokolwiek np. zakupów, umęczysz się
a noszenie na rękach tego 8-kilowego psa odpada? ja wnoszę 12 kg hulajnogę czasem - lekko nie jest, ale 8 a 12 kg to jest różnica Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

androm

#6830647 Napisano: 13.12.2021 14:42:56 w Zbieramy kasę!

androm

#6830646 Napisano: 13.12.2021 14:40:13 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

Tylko TOBIE się wydaje, że "jej się nie udało". Byłam świadkiem przeróżnych rozmów, gdzie ktoś podał obcym! ludziom różne istotne informacje typu "a we wtorek nie, bo z synem jeżdżę na rehabilitację i nikogo nie ma w domu" albo "proszę Pani, ja mam za niską emeryturę na takie coś, nasze dochody to co miesiąc..." lub też "nie mogę teraz podać numeru karty kredytowej, bo mam konto z mężem, a on tę kartę ma przy sobie w pracy, a ja jestem teraz całkiem sama w mieszkaniu" (ostatnia sprawa została zgłoszona na policję). Nie masz pojęcia, co dla rozmówcy jest kwestią kluczową, a dopiero po odłożeniu słuchawki i przeanalizowaniu rozmowy, możesz ciut się domyślić, o co mogło chodzić.Procedura jest prosta:
1) Znasz numer? Odbierasz!
2) Nie znasz numeru? Odbierasz i od razu pytasz, skąd rozmówca ma Twój numer? Jeśli to nie organizator konka, rozłączasz się natychmiast.
Ale to jednocześnie trudna procedura, bo ludzie nie potrafią się rozłączyć i zakończyć rozmowy. Mnie to przychodzi z łatwością, mam słowo WYPIEDRALAĆ mentalnie wytatuowane na czole emotka

Masz całkowitą rację emotka , podczas rozmowy rzeczywiście ona tak umiejętnie starała się nagiąć każde zdanie i temat, aby czegoś się o mnie dowiedzieć, ale z racji mojej wręcz chorobliwej nieufności (plus zdenerwowania SMS-em w niedzielę o takiej porze), zaczęłam ją sama tak ostro wypytywać, doczepiać się do każdego nielogicznego zdania i dziwacznej argumentacji, jednocześnie pisząc ciągle do dostawcy prądu na FB, że sama poczułam się w pewnym momencie niczym przesłuchujący. emotka
Edit: oto cały SMS od niej: "Dzień dobry. W poniedziałek i wtorek w godzinach 8-13 odbędzie się odczyt prądu na ulicy... (tu jest moja ulica) ... jeśliby Państwa nie było, proszę o przesłanie stanu licznika prądu z adresem SMS zwrotnym. Pozdrawiam, inkasentka Asia". 

dzisiaj byłaś 8-13?, jutro też się postaraj być to zobaczysz czy przyjdzie Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

androm

#6830640 Napisano: 13.12.2021 14:21:16 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

bruce napisał(a):

(...) Problem w tym, że ze mną jej się nie udało, ale z iloma osobami jej się uda.  emotka  I oczywiście takich osób, jej podobnych, mogą w kraju być tysiące. emotka

Tylko TOBIE się wydaje, że "jej się nie udało". Byłam świadkiem przeróżnych rozmów, gdzie ktoś podał obcym! ludziom różne istotne informacje typu "a we wtorek nie, bo z synem jeżdżę na rehabilitację i nikogo nie ma w domu" albo "proszę Pani, ja mam za niską emeryturę na takie coś, nasze dochody to co miesiąc..." lub też "nie mogę teraz podać numeru karty kredytowej, bo mam konto z mężem, a on tę kartę ma przy sobie w pracy, a ja jestem teraz całkiem sama w mieszkaniu" (ostatnia sprawa została zgłoszona na policję). Nie masz pojęcia, co dla rozmówcy jest kwestią kluczową, a dopiero po odłożeniu słuchawki i przeanalizowaniu rozmowy, możesz ciut się domyślić, o co mogło chodzić.
Procedura jest prosta:
1) Znasz numer? Odbierasz!
2) Nie znasz numeru? Odbierasz i od razu pytasz, skąd rozmówca ma Twój numer? Jeśli to nie organizator konka, rozłączasz się natychmiast.
Ale to jednocześnie trudna procedura, bo ludzie nie potrafią się rozłączyć i zakończyć rozmowy. Mnie to przychodzi z łatwością, mam słowo WYPIEDRALAĆ mentalnie wytatuowane na czole emotka

emotka emotka
jeśli podaje się za organizatora, krzyczysz: Wygrałam główną??? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0