Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika darog

darog

#6847158 Napisano: 28.02.2022 20:12:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

darog napisał(a):

ten konkurs Kinder Karnawał był trudny.na 7 zgłoszeń - 1 wygrana - wszystkie zgłoszenia ostatniego dnia, słaba strategia, wydawało mi się że skoro jest aż 80 nagród na ostatni dzień a przy okazji kończą się inne konkursy w których nie biorę udziału to wygram ze 4....

Ja 0/1. Dwa zgłoszenia zostawiłem na ostatni dzień, który myślałem, że jest dzisiaj emotka  a był wczoraj emotka

ba...przecież na forum juz w porze obiadowej pisali, że są maile za piątek, sobotę, koło 17;00 za wczoraj...
Jasne że losowanie - znowu grane bez "strategii" a można było inaczej rozplanować te paragony... Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

darog

#6847133 Napisano: 28.02.2022 18:23:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ten konkurs Kinder Karnawał był trudny.
na 7 zgłoszeń - 1 wygrana - wszystkie zgłoszenia ostatniego dnia, słaba strategia, wydawało mi się że skoro jest aż 80 nagród na ostatni dzień a przy okazji kończą się inne konkursy w których nie biorę udziału to wygram ze 4.... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6847033 Napisano: 28.02.2022 13:10:42 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

edzia21 skoro taka cenna nagroda, to dlaczego nie wysłałaś kurierem? Koszt niewiele większy, a większe prawdopodobieństwo, że dotrze na drugi dzień.

Gdybym mogła cofnąć czas - wysłałabym kurierem. Przesłanka była taka, że nie miałam czasu siedzieć w domu i czekać aż kurier przyjedzie po kopertę...po drodze wstąpiłam na pocztę. Dodam również, że już 10 lat "konkursowania" za mną, więc tych listów też sporo wyszło - NIGDY ŻADEN nie zaginął.
emotka
BTW.
Przesyłka oczywiście nadal "w transporcie".

Pocieszam, że "przesyłka w transporcie" może być tydzień - bo ktoś nie uaktualnił
- a po np 2 tygodniach sprawdzenie śledzenie przesyłki wynika że doszło normalnie.
W kwestii reklamacji napisane w innym poście. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

darog

#6847030 Napisano: 28.02.2022 13:07:41 w WC - rozmowy o wszystkim
monisss napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was przechodził przez proces składania reklamacji na POCZCIE POLSKIEJ z racji niedostarczenia listu poleconego priorytetowego w zakładanym terminie? List nadałam w poniedziałek, do dzisiaj nie został dostarczony. Czy udało się komuś uzyskać odszkodowanie? Oczywiście, żeby dodać mojej sytuacji "dramatyzmu" - w środku paragon dotyczący nagrody o wartości 5 tys. emotka

nawet jeśli Ci oddadzą kasę to ileś tam razy kwota wysłania poleconego priorytetowego ... emotka  ale może się odnaleźć. mój też kiedyś tak szedł około tygodnia. pewnie gdzieś leży na sortowni. składaj reklamacje to znajdą emotka   

Tak była kiedyś zgłaszana reklamacja, paragon (czyli nagroda TV taki tańszy coś za ok 1800zł ) poszła...
reklamacja uznana_ był zwrot bodajże 100zł i znaczek chyba 4,60 nas list 
Oni mają swoje kwoty na "odszkodowania" i coś tam było w odp na reklamację że list wartościowy należy ubezpieczać i dołączyli tabelę cenową ( w moim przypadku jeśli zapłacone byłoby z ubezpieczeniem czyli wysyłka ok 20zł - to daliby te 1800 za zaginięcie listu) Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

darog

#6846642 Napisano: 25.02.2022 10:39:48 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

darog napisał(a):

"Ktoś" dzwonił z nr tel 537...607 - używam tego telefonu tylko do konkursów.czy do kogoś dzwonili z tego numeru? / kto to może być?/

- na google nic nie ma, przy oddzwonieniu facet odbiera i każe mi się przedstawiać, po odmowie podania danych odkłada telefon.

Kurier? Kamerki chyba od Baq idą.

- nie mam w tym konku nagrody, kurier raczej nie każe się przedstawiać, myśle-czy to nie jakaś agencja a jeśłi tak to jaka i z jaką nagrodą? Wyświetl w wątku >>
0 1 agnesita

darog

#6846621 Napisano: 25.02.2022 09:15:19 w Czy informują/ informowali?
"Ktoś" dzwonił z nr tel 537...607
 - używam tego telefonu tylko do konkursów.
czy do kogoś dzwonili z tego numeru? / kto to może być?/

- na google nic nie ma, przy oddzwonieniu facet odbiera i każe mi się przedstawiać, po odmowie podania danych odkłada telefon. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6846039 Napisano: 22.02.2022 10:53:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
VISA

https://www.e-kon...a-visa1#.YhSftVVKipo

Jak to jest?
1. Jak Organizator liczy losy? Skąd dostaje info: czy to była płatność internetowa (losy x 2) czy zwykła?
2. Jak jest liczony ostatni dzień zgłoszeń?
- data płatności w niedzielę 20.02.2022 księgowana jest 22.02.2022 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6845564 Napisano: 19.02.2022 08:58:30 w SZUKAM....
Pytanie grzecznościowe:
JAK PRZEDŁUŻYĆ O ROK ważność konta T-mobile?

/ zainteresowana nie jest zarejestrowana na forum, toteż pytania nie napisze a ja nie chce wprowadzać w błąd, nie mam T-mobile, nie mam czasu szukać info/ 

dziękuję w imieniu Beaty z Augustowa Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6845118 Napisano: 17.02.2022 15:30:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
HORTEX - ZESTAWY SOKÓW? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6843598 Napisano: 10.02.2022 10:02:04 w Zdjęcia naszych wygranych
justyna1411 napisał(a):

darog napisał(a):

malgol napisał(a):

darog napisał(a):

Czy to jest prawidłowy zestaw Bohaterowie Prania C4?Wiem, że do dezynfekcji nie jest dostępny i w zamian czekam na 19,99 złALE...w regulaminie są 2x różne LYSOL. / a cena jednostkowa rynkowa to ponad 20zł=czyli jeden z wariantów LYSOL powinien być w paczce. 150 nagród IV stopnia, każda w postaci zestawu produktów Reckitt Benckiser (w skład którego wchodzą: 1x Lysol aerozol do dezynfekcji Kwiat Jabłoni 400ml; 1x
Lysol aerozol do dezynfekcji Wiosenna Świeżość 400ml;
2x Bryza Lanza Vanish Total
Power Caps kapsułki do prania do białego 28 szt.; 1x Finish Kapsułki Quantum 45
cytrynowe), o jednostkowej wartości 177,95 zł (słownie: sto siedemdziesiąt siedem
złotych 95/00) brutto (zwaną dalej „Nagrodą IV Stopnia”).

przeleją na konto 2 x 19,99 (za dwa Lysole)

Otóż przelać mają kwotę 19,99zł a nie 39,98zł 
A Bryza to miała być opcja LANZA Vanish. To jest inna.

Robili przelewy 39,98, dostałam w tamtym tygodniu

Dzięki za cenne info, u mnie przelewu brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6843588 Napisano: 10.02.2022 09:38:27 w Zdjęcia naszych wygranych
malgol napisał(a):

darog napisał(a):

Czy to jest prawidłowy zestaw Bohaterowie Prania C4?Wiem, że do dezynfekcji nie jest dostępny i w zamian czekam na 19,99 złALE...w regulaminie są 2x różne LYSOL. / a cena jednostkowa rynkowa to ponad 20zł
=czyli jeden z wariantów LYSOL powinien być w paczce. 

150 nagród IV stopnia, każda w postaci zestawu produktów Reckitt Benckiser (w skład którego wchodzą: 1x Lysol aerozol do dezynfekcji Kwiat Jabłoni 400ml; 1x
cytrynowe), o jednostkowej wartości 177,95 zł (słownie: sto siedemdziesiąt siedem

przeleją na konto 2 x 19,99 (za dwa Lysole)

Otóż przelać mają kwotę 19,99zł a nie 39,98zł 
A Bryza to miała być opcja LANZA Vanish. To jest inna.

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6843582 Napisano: 10.02.2022 09:16:35 w Zdjęcia naszych wygranych
Czy to jest prawidłowy zestaw Bohaterowie Prania C4?

Wiem, że do dezynfekcji nie jest dostępny i w zamian czekam na 19,99 zł

ALE...w regulaminie są 2x różne LYSOL. / a cena jednostkowa rynkowa to ponad 20zł
=czyli jeden z wariantów LYSOL powinien być w paczce. 

150 nagród IV stopnia, każda w postaci zestawu produktów Reckitt Benckiser (w skład którego wchodzą: 1x Lysol aerozol do dezynfekcji Kwiat Jabłoni 400ml; 1x

Dziwne, bo w "Jesień w krainie czystości" - ta sama akcja: brak LYSOL i zwrot 19,99zł /
= TU w regulaminie jest 1 x LYSOL
https://wyczyscna...je/034_Regulamin.pdf

g. 100 nagród VII stopnia, każda w postaci zestawu produktów Reckitt Benckiser (wskład którego wchodzą: 1x Finish Kapsułki Quantum Ultimate 50 cytrynowe (tuba);
1x Lovela Family Proszek do Prania Color 2,1 kg; 1x Lysol aerozol do dezynfekcji
Kwiat Jabłoni 400ml)
, o jednostkowej wartości 124,80 zł (słownie: sto dwadzieścia
cztery złote 80/00) brutto (zwaną dalej „Nagrodą VII Stopnia”).

Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

darog

#6843371 Napisano: 09.02.2022 01:13:21 w Pomocy!!!!
Cleo92 napisał(a):

hProszę powiedzcie mi czy NUMER PARAGONU to ten numer w tej samej linii co data??
Do tej pory zawsze go wpisywałam ale zdziwiło mnie dziś gdy w loterii Gellwe rejestrowałam paragon i była tam informacja, że numer w linii daty to nie numer paragonu i już sama nie wiem.

NUMER SYSTEMOWY - ten na dole Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6842430 Napisano: 03.02.2022 23:31:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gizoon napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

glena napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Widzę że dużo ludzi ma problem z opisami paragonów z Asi ,mi też przepadła nagroda, bo paragon z Auchan też stwierdzili że żle opisany. Zdjęcie z produktem im niewystarcza ,a po pieczątki specjalnie jechać szmat drogi nie będę. Więc też nagroda przepadła. Nie mili są i nie fajni. emotka  

jeżeli mój odrzucą ( miałam w opisie tylko literki Ha ) to napiszę bezpośrednio do Hosue of Asia, pomimo tego, że nie jestem z tych wojujących. Agencja takim zachowaniem, lenistwem, działa na szkodę klienta i zraża ludzi do ich marki

mi taki właśnie zakwestionowali - papier ryżowy HA+zdjęcie produktu im nie wystarczy... U Ciebie zaakceptowali?

Jeszcze nie mam info od nich, a już trochę czasu minęło. Czy oni informują tylko o negatywnej czy o pozytywnej też ?Pierwsza wygrana w tym roku i odrzucili mi paragon z opisem HA. 

Pierwsza wygrana w tym roku i paragon z opisem HA odrzucony. Napisałem do producenta i wyżaliłem się na tą żałosną agencje  Loyalty Point Sp. z o.o. W necie w google wystarczy wpisać nazwę i gramaturę i tylko produkt HoA wyskakuje. Po pieczątkę nie polecę bo byłem przejazdem w Auchan oddalonego 30 km od mojego miejsca zamieszkania. 4 produkty tam kupiłem ;/ Jakby to była główna lub robot kuchenny to ok, ale dla 100 zł nie będę tracił pieniędzy na benzynę.

Znowu ta Loyalty Point Sp. z o.o.?! 
Czy tam pracują ludzie po ukończeniu Szkoły Podstawowej, lub są upośledzeni? 
Biorą kase za organizację loterii-to niech wezmą się za robotę! Co za wielkie  myślenie i umiejętności trzeba mieć by pracownik agencji sobie posprawdzał czy konkretny produkt na paragonie-jest właściwy?>
- a jeśli nie jest w stanie tego ogarnąć - to niech ograniczy się do kilku lub jednej sieci, np: Auchan, C4, ITM, Lidl?.... Wyświetl w wątku >>

darog

#6842207 Napisano: 02.02.2022 23:08:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

elektro napisał(a):

Czy lodówki Jagermeistera głośno chodzą?U mnie doszła i nie wiem czy reklamować.

U nas całkiem cicho. Z reklamacją jest problem, koleżance nie chłodzi a grzeje - pisała kilka maili i zero odpowiedzi.

potwierdzam, nie odpowiadają na maile, rok temu też prowadzili konkurs i na 4 maile o gwarancje do PS 5 nie odpisali do dziś. 
w tej edycji na reklamacje też już ponad miesiąc nie odpowiadają, nawet na monit z firmy kurierskiej bezpośrednio z DPD odnośnie zniszczonej przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6841430 Napisano: 30.01.2022 23:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Działa Wam formularz MARTINI? Cały czas mam "błąd podczas zapisywania zgłoszenia" emotka

Na wszelkich możliwych urządzeniach i przeglądarkach-nie działa Martini Biedronka. 
Najpierw że błąd, potem jak drugi raz próba - inny komunikat na czerwono. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6841427 Napisano: 30.01.2022 23:43:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Działa Wam formularz MARTINI? Cały czas mam "błąd podczas zapisywania zgłoszenia" emotka

nie działa. "błąd captha"?? dziwne Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6840683 Napisano: 26.01.2022 23:15:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

melancholia napisał(a):

Milka DC czy ktoś ma też problem z wysłaniem? Wszystko mam dobrze wpisane w formularzu.

mam to samo... emotka  tak to jest, jak się wysyła na ostatnią chwilę...

MILKA Delikatesy Centrum nie działa....choć jeszcze 45 min na zgłoszenia. Sprawdzone wszystkie przeglądarki, 3 komputery w domu z nadzieją że może coś u nas nie tak. Ale to ewidentnie Karlsbad zawinił. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6839630 Napisano: 23.01.2022 23:26:33 w Czy informują/ informowali?
Johnie Walker? 
Do jutra zdaje się czas ? Czy już powiadamiali? Wyświetl w wątku >>
0 1 aniaaa131

darog

#6838919 Napisano: 20.01.2022 13:06:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
soulfly napisał(a):

domika napisał(a):

lager napisał(a):

Czy wszyscy dostaliscie nagrody od jagera?https://www.e-kon...ster-18#.YelNU6DTlPw

Wysłali tylko butelki. Lodówek i reszty jeszcze nie.

Nawet butelki jeszcze nie dotarły.

Nie ma nic, nawet powiadomienia że jedzie Wyświetl w wątku >>
0 0