Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika darog

darog

#6868060 Napisano: 04.07.2022 11:48:06 w NA CO CZEKAMY?

darog

#6867962 Napisano: 02.07.2022 23:27:47 w Czy informują/ informowali?
LIDL (piwa) 
"Wakacje z Lidlem" 
informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6866865 Napisano: 27.06.2022 12:05:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

Czy mogę prosić o info, jak informuje Żywiec z głównymi wygranymi (10000zł) ?
@ czy telefon ?
Z góry dziękuję za odpowiedź emotka

mail, bo podanie nr tel nie jest obowiązkowe w zgłoszeniu Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6866336 Napisano: 23.06.2022 13:02:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy plecaki z Lidla i główne też już poszły?

mam nadzieję, że nie....bo tak NIC nie wygrać? z drugiej strony zwykle powiadomienia zaczynają od tych najwyższych i najdroższych... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6865914 Napisano: 21.06.2022 15:34:14 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

darog

#6863578 Napisano: 07.06.2022 10:51:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
Jasminum napisał(a):

Dziękuję Wam za miłe słowa i gratulacje. To fakt, że pochwaliłem się nieco niepozornie, ostatnio dużo pracowałem nad sobą w sferze mentalnej (pozytywne myślenie), a także w kwestii dzielenia się z innymi rzeczami materialnymi (co realnie zrobiłem parę dni temu). Zgłębiałem też kwestie metafizyki i struktury rzeczywistości jako takiej  emotka

SUPER! Bardzo podoba i się takie nastawienie! Powodzenia dalej! Wyświetl w wątku >>

darog

darog

#6858125 Napisano: 08.05.2022 21:03:19 w Czy informują/ informowali?

darog

darog

#6857190 Napisano: 04.05.2022 11:04:24 w Avanti
mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olabas napisał(a):

Jak to jest z główną nagrodą w Lay's? Będą wybierać spośród tych, co wygrali 1000?

Dokładnie tak:)

A kto to będzie, dowiemy się już pojutrze emotka .

? no ale najpierw muszą rozwiązać etap do 1 maja
- a dziś dopiero powiadamiali do 24 kwietnia Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6855756 Napisano: 25.04.2022 19:20:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziowa napisał(a):

olunka napisał(a):

domika napisał(a):

awangarda napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ashanti napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ciekawe czy będzie dużo rezerw z Tymbarka ze zwrotów za zakupy.Tak przyznaję się nie studiowałam pilnie regulaminu czysta ciekawość.Bo dużo było tych zwrotów.

Tam nie ma rezerwy. Niewydane nagrody zostają u organizatora emotka  trochę chamsko postąpili, wysyłając po kilka maili na te same adresy mailowe, wiedząc, że jednej osobie przysługuje tylko jedna nagroda. Lenistwo czy celowe działanie...

a to uje... To nie mogli wylosować mojego jedynego paragonu jaki na siebie wysłałam?  emotka Na męża wysłałam drugi i ten szczęściarz zwrot ma.

Na siebie wysłałam 2 zgłoszenie i mam 2 wygrane- czyli 1 zwrot, na męża wysłałam 3 zgłoszenia i brak maila - szkoda ze nie ma rezerwy! Wyglada na to ze połowa nagród im zostanie.....

a u mnie żadnego zwrotu i liczyłam że może coś z rezerwy wpadnie emotka

u mnie niestety to samo emotka

a myślicie, że wszystko juz poszło?

wygrane mam na zgłoszenia do pierwszego tygodnia kwietnia, z końcówki loterii nic - może jeszcze nie dojechali do końca. Wiem, że pula była wspólna, ale info o nagrodach u mnie szło według dat zgłoszeń.

Przecież Agencje same mogą sobie wpisywać w zgłoszeniach wymyślone numery paragonów na lewe maile - i co? Jak wylosują wyślą i wiadome-że nagroda przepada na SWOJĄ AGENCJE.
Mam 3 nagrody na mailu, czyli dostanę najwyższą kwotę 91zł/ ale pozostałe 2 przepadają. I NIKT nie dostanie. Słabe to. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854808 Napisano: 20.04.2022 00:20:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

No i co w związku z tym? emotka

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego
, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 
a to że mój ojciec przyjeżdża do mnie i mówi-że stał w autobusie bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom 
- to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy.

A poza tym ... все добре вітаю,
а ziemniaki to - картопля w PSS Społem napisali.
Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa.

"jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie," - moje, polskie dziecko śpi u siebie w łóżku. Bawi się swoimi zabawkami. Odwiedza swoją babcię i dziadka, którzy żyją. Nie pyta, kiedy wróci tatuś, bo wie. Wróci z pracy, nie z wojny. Moje polskie dziecko czuje się bardzo u siebie, a znajomość ukraińskiego hymnu i jakiekolwiek inne poszerzanie wiedzy mu z pewnością nie zaszkodzi. Budowanie empatii również. 

"bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom" - no tak, bo polskie nastolatki to po prostu sama słodycz emotka . Kłaniają się w pas każdej staruszce! Cóż za obrzydliwe szerzenie stereotypów. Myślałam, że chodzi o wychowanie, ale tu się okazuje, że o narodowość. 

"to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy." - te darmowe przejazdy to Polaków bolą najbardziej, z tego co ostatnio widzę. W sumie się nie dziwię. Takie mieć k*** szczęście w życiu. Jak wygrana. Może nie masz życia, domu, matkę ci zgwałcili i zabili, ale to wszystko nic. W Polsce można się z przejechać za darmo z Kościuszki na Kopernika. Czad.

"Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa" - nie mierz ludzi swoją miarą. Ja mam w sobie empatię i cierpliwość do obu. 

A do tego wszystkiego bym dodała: A jak dziecko chodzące do szkoły nie zna poprawnie hymnu polskiego, to może czas zakasać rękawy i usiąść ze swoją progeniturą i je tego hymnu porządnie nauczyć? 

- też jestem tego zdania, szkoła nie jest od uczenia hymnu a to powinno być w domu - skoro tak bardzo rodzic się czuje Polakiem
- jasne, że nastolatkowie polscy przede wszystkim nos w ajfony i siedzą w autobusach nie patrzą kto obok stoi
- w moim gronie nie ma "PISu"
- ojciec jeździ autobusem raz na pół roku - skoro akurat tak mu się przydarzyło-nie miał prawa powiedzieć?
Cóż ..taki do ukraiński ze wszech miar w Polsce dzień, kończąc przy kompie i sprawdzając konkurs Columbita a tam - po ukraińsku.

Sąsiedzi się rozwodzą...przez "Ukrainę" pół godz temu kumpel wyszedł ode mnie. Żona nie zdzierżyła, że TRZECI tydzień Andrzej jeździ jako wolontariusz ratownik medyczny na granice. Wypłata za to z pracy 1 tys zł - skoro wybrał wolontariat. 
- Ukrainki - pielęgniarki za to palcem  jako wolontariuszki nie ruszyły- minął miesiąc. Czekają na zatrudnienie w USK. W końcu Andrzej zrozumiał i kończy wolontaryjną 3-tygodniową działalność. także i noc upływa z tematem ukraińskim.  
Dobranoc, slava Ukrainie i niech ten koszmar puti.nowski się skończy wraz z nim. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854798 Napisano: 19.04.2022 22:24:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

Chyba Organizatorzy mają dość konkursowiczów polskich, W sklepach wywieszki w j. ukraińskim o konkursie i zasady.Wydawało mi się, że to może  nadgorliwy miłosierny przedstawiciel handlowy. NIE to organizator podaje info w j. ukraińskim...dziś dzieci w szkole uczyły się hymnu ukraińskiego, knajpa z sushi (MOI) na Świętojańskiej w Bstoku  zdjęła flagę unijną i wywiesiła na zewnątrz ukraińską. 
Oglądam gazetkę z HEBE - w języku polskim i jednocześnie ukraińskim. 
Myśle kupie sos w sklepie. Patrze nazywa się "Ukraiński" ( choć nie nazywał się wcześniej rosyjski) - jako że dzień dziś płynie troszke w ukraińskim szoku - przy okazji zrobię foto zdjęć ukraińskich sosów (wcześniej chyba nazywał się seczuański) 

No i co w związku z tym? emotka

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 
a to że mój ojciec przyjeżdża do mnie i mówi-że stał w autobusie bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom 
- to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy.

A poza tym ... все добре вітаю,
а ziemniaki to - картопля w PSS Społem napisali.
Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854794 Napisano: 19.04.2022 21:52:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Chyba Organizatorzy mają dość konkursowiczów polskich, W sklepach wywieszki w j. ukraińskim o konkursie i zasady.
Wydawało mi się, że to może  nadgorliwy miłosierny przedstawiciel handlowy. NIE to organizator podaje info w j. ukraińskim
...dziś dzieci w szkole uczyły się hymnu ukraińskiego, knajpa z sushi (MOI) na Świętojańskiej w Bstoku  zdjęła flagę unijną i wywiesiła na zewnątrz ukraińską. 
Oglądam gazetkę z HEBE - w języku polskim i jednocześnie ukraińskim. 
Myśle kupie sos w sklepie. Patrze nazywa się "Ukraiński" ( choć nie nazywał się wcześniej rosyjski) - jako że dzień dziś płynie troszke w ukraińskim szoku - przy okazji zrobię foto zdjęć ukraińskich sosów (wcześniej chyba nazywał się seczuański) 

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854791 Napisano: 19.04.2022 21:37:19 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Wygralam kiedys u GRAFa Xboxa...o "regulaminowej wartosci" okolo 2500 zl. Przyszla bieda wersja o wartosci 700 zl patrzac na ówczesne ceny w rtv euro agd. Reklamacji nie uznali.

Mi odpisali, że konkurs jest planowany wiele miesięcy wcześniej i cena nagrody jest z tamtej daty. Chodziło o jakiś chyba telefon wygrany. Na zarzut- że nigdy ten przedmiot tyle nie kosztował (różnica ok 700zł) 
- reklamacji nie uznali twierdzili, że mają swojego zaufanego dostawce?!
Na mój zarzut że to jest doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem Sponsora i oszukanie laureata - stwierdzili, że Sponsor regulamin widział i się z nim zgodził...  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854380 Napisano: 14.04.2022 23:51:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mleko Łaciate
- godzina minęła i nie ma potwierdzenia na mail
- to normalne? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

darog

#6851292 Napisano: 25.03.2022 06:32:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

kajeczka napisał(a):

xxdesiree napisał(a):

Konkurs Fantasia w Lidlu - numer paragonu, który podajecie?

pytałam w agencji - otrzymałam odp, iż ten wskazany na grafice 

Dopytam, gdzie na stronie albo w regulaminie była ta grafika? Szukałam sama kwestii który numer. I żadnego info nie znalazłam ani przy formularzu ani w regulaminie. Ale mogłam przeoczyć, bo nie raz mimo skrupulatnego czytania coś mi umknie.

przy wysyłaniu zgłoszenia nie było widać takiej grafiki, w regulaminie też nie było żadnej ani jednej wskazówki choćby GDZIE znajduje się numer: na dole? na górze? wpisany u mnie tradycyjnie - numer u góry. Wyświetl w wątku >>

darog

#6848209 Napisano: 06.03.2022 15:31:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w KINDER -piniaty jest jakaś rezerwa? Mam tyle paragonów, 1 nagroda.
/ wiem wiem..wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś wie tak po prostu?/ 
dzięki za odp.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6847202 Napisano: 01.03.2022 00:04:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FA / Albedo Marketing,
wysyłał ktoś przed północą? macie potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?  Wyświetl w wątku >>
0 0